Victorie de zile mari pentru Mircea Lucescu! Vezi ce a declarat după succesul lui Șahtior cu Chelsea, 2-1

210
Victorie de zile mari pentru Mircea Lucescu! Vezi ce a declarat după succesul lui Șahtior cu Chelsea, 2-1 - lucescusahtiorfc939c39372-1351070962.jpg

Antrenorul echipei Șahtior Donețk, Mircea Lucescu, a declarat după victoria din meciul cu Chelsea Londra, scor 2-1, că jucătorii săi au făcut una dintre cele mai bune partide din ultimii ani.


"Partida a decurs așa cum ne așteptam. A fost una dintre cele mai bune partide pe care le-am făcut în ultimii ani. Continuăm să creștem, tinerii noști jucători se maturizează și ne crește încrederea. Cred că Chelsea de astăzi este mai puternică decât cea care a câștigat Liga Campionilor în sezonul trecut. Acest lucru face victoria noastră și mai importantă. Scorul putea fi mai mare fără intervențiile de excepție ale lui Petr Cech", a spus Lucescu.

Echipa ucraineană Șahtior Donețk, antrenată de Mircea Lucescu, a învins, ieri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formația engleză Chelsea Londra, deținătoarea trofeului, în etapa a treia a grupei E a Ligii Campionilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Martie 2012
Stire din Sport : Adrian Mutu, bun de plată
Pagina a fost generata in 0.3871 secunde