Victorie pentru Dinamo, în meciul cu Viitorul Constanța

146
1
Victorie pentru Dinamo, în meciul cu Viitorul Constanța - viitorul1446450498-1459801199.jpg

Articole recomandate

Dinamo București, ocupanta locului trei în clasamentul play-off-ului, a câștigat, luni, scor 2-1, meciul jucat în deplasare cu FC Viitorul, în etapa a cincea din play-off-ul Ligii 1.


Au marcat: Fl. Tănase 6' / Kortzorg 24', Lazăr 71'.


După această victorie, Dinamo acumulează 30 de puncte, la cinci de Astra și Steaua, și la unul singur de Pandurii. De partea cealaltă, FC Viitorul rămâne pe locul cinci, cu 25 de puncte, și fără victorie în play-off după cinci etape.

FC Viitorul: Tordai - Benzar, Hodorogea, Boli, Cr. Ganea - R. Marin (Nedelcu 67'), I. Filip (Coman 36'), De Lucas - Chițu, I. Hagi (Cicăldău 56'), Fl. Tănase. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Dinamo București: Cerniauskas - Corbu, Puljic, Nedelcearu, Olteanu - Palic, Mevlja (87') - Bartasslovu (Anton 56'), Romario Kortzorg, V. Lazăr - Gnohere (Essombe 67'). Antrenor: Mircea Rednic.


Comentează știrea

dan motica
5 aprilie 2016
Cum să faci bani rapid!

Vrei sa castigi bani in timpul liber? Nnimic mai simplu: vino in echipa noastra, studiaza cele 12 lecii pe care ti le oferim gratis si vei avea instrumentele necesare … SPOR LA TREABA SI LA BANI!!!! VALABIL PENTRU TOATE LOCALIATILE! NU iti oferim bani, ci posibilitatea de a munci 2-3 ore pe zi in timpul tău liber, acasa, pentru a castiga bani! Cautam urgent colaboratori part-time pentru activitati de promovarea electronica a cartilor. Acest proiect vizeaza si piata americana a cartilor electronice. Oferim contract de comision. Poti sa faci bani frumosi, legal, cu plata SIGURA pt. munca ta, primesti afacerea la cheie cu metoda de lucru pas cu pas, impreuna cu dovezile de castig. Nu vinzi, nu convingi oameni, nu iesi din casa!Iti trebuie doar un caluclator cu conexiune Internet, cunostine minime de utilizare PC, perseverenta si rabdare. Incepe chiar acum trimitand mesajul "Detalii PROIECT" la adresa de e-mail [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0902 secunde