Victorie superbă la Medgidia! Echipa feminină de volei a învins pe Dinamo

208
Victorie superbă la Medgidia! Echipa feminină de volei a învins pe Dinamo - victorie-1582834057.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de volei CS Medgidia a obținut, miercuri, un succes neașteptat pe teren propriu în fața formației Dinamo București. Fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began au arătat că determinarea poate conta mai mult decât valoarea în volei și în sport în general. 


Dinamo venea la Medgidia din postura de favorită clară, având în vedere că este pe poziția a doua în clasamentul Diviziei A1, însă socoteala de acasă nu se potrivește întotdeauna cu cea din târg. 


CS Medgidia a jucat excelent, iar la final, s-a impus cu scorul de 3-2, pe seturi 25-21, 13-25, 25-21, 25-27, 15-13. 
Cei doi antrenori s-au bazat la meciul cu Dinamo pe următoarele jucătoare: Sara Najdic, Larisa Vasilică, Gabriela Orlandea, Diana Ariton, Glauciele Martins Da Silva, Loredana Dobriceanu și Mihaela Albu - libero; au mai jucat: Andreea Ordeanu, Marina Cojocaru, Elena Albu și Mădălina Iacobiță. 


În etapa a 22-a, ultima a sezonului regulat, CS Medgidia va juca, în deplasare, sâmbătă, 29 februarie, de la ora 17.00, cu Știința Bacău. 


XXX 
La finalul partidei cu Dinamo, căpitanul echipei, Elena Albu, a fost cerută în căsătorie pe teren de portarul echipei de fotbal CS Medgidia, Cristian Nanu. Totul s-a petrecut în aplauzele jucătoarelor și a spectatorilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4848 secunde