Victorii pentru rugbiștii de la CS Mihail Kogălniceanu și LPS Constanța

140
Victorii pentru rugbiștii de la CS Mihail Kogălniceanu și LPS Constanța - rugby-1378912102.jpg

Articole de la același autor

Spectacol total pe stadionul "Arcul de Triumf" din București, gazda etapei a treia a Circuitului Național de mini-rugby, organizat de Federația Română de Rugby. 

Competițiile au reunit 400 de copii din categoriile U10, U12 și U14.

Înscrise la cea mai mică dintre grupe au fost CSO Pantelimon, RC Grivița, CSS Bârlad, Steaua, Aurora Băicoi, Dinamo, Șoimii București și Palatul Copiilor Ilfov. Bătălia cea mare a rugbiștilor sub 10 ani au purtat-o echipele CSO Pantelimon și CSS Bârlad, titlul fiind câștigat de reprezentanții Pantelimonului. Pe locul trei, s-a clasat Grivița.

În lupta pentru titlul de la U12, au intrat echipele CS Mihail Kogălniceanu, CSO Pantelimon, CSS Bârlad, Steaua, Aurora Băicoi, CSM Suceava, AS Valahii Tărtășești, Dinamo, Colegiul Național "Aurel Vlaicu", Palatul Copiilor Ilfov și CS Rugby Săcele. Finala categoriei i-a adus față în față pe cei de la Kogălniceanu și pe Valahii, primul loc revenind dobrogenilor. Cea de-a treia poziție a podiumului i-a revenit Stelei.

Categoria U14 i-a reunit în teren pe cei de la CSO Pantelimon, CSM București, CSS Bârlad, RC Grivița, CSM Câmpia Turzii, Dinamo, Triumf, ACS Flamingo, Palatul Copiilor Ilfov. Pe podium la această grupă de vârstă au urcat, în ordine, CSM București, CSO Pantelimon și CSS Bârlad.

Echipele de rugby în 7 s-au reîntâlnit, zilele trecute, la Focșani, în etapa secundă a Diviziei Naționale de juniori U19.

Pe stadionul Tineretului, s-au înfruntat componentele grupei A - CSO Pantelimon, LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța și LPS Focșani, precum și cele ale grupei B - Colegiul Național "Aurel Vlaicu", CTMRTF și CSS Bârlad.

În preliminarii, Focșaniul a învins Pantelimonul (7-24), iar Bârladul a ieșit victorios din confruntarea cu CTMRTF (33-5). LPS Constanța a bătut Pantelimonul (28-7), iar CNAV s-a impus în fața Bârladului (28-12). Ultimele partide s-au purtat între LPS Focșani și LPS Constanța (14-14) și CTMRTF și CNAV (14-19).

Astfel, în bătălia pentru penultima poziție a clasamentului, Pantelimonul a învins pe CTMRTF, scor cu 26-7, adjudecându-și locul cinci. În lupta pentru locurile trei și patru, LPS Focșani a trecut de CSS Bârlad, iar prima poziție a revenit LPS-ului Constanța, care s-a impus clar, 24-0, în fața Colegiului "Vlaicu".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.137 secunde