Viitorul s-a întărit și cu un fost jucător al Farului

574
Viitorul s-a întărit și cu un fost jucător al Farului - viitorul-1311144242.jpg

Stoperul francez Nicolas Vajou este a șaptea achiziție a echipei constănțene din această vară. Astăzi, elevii lui Cătălin Anghel
susțin amicalul cu Gaz Metan CFR Craiova.

Viitorul Constanța continuă să-și con-solideze lotul pentru bătălia din sezonul 2011/2012 al Ligii a II-a, pe care îl vrea încheiat cu promovarea în Liga 1.
După ce i-a achiziționat până acum pe Mihai Onicaș, Vlad Rusu, Alexandru Lazăr, Marius Albu (toți, de la Steaua), George Călințaru (de la Victoria Brănești) și Lucian Turcu (ultima dată la Săgeata Năvodari), Viitorul l-a înregimentat și pe fundașul central francez Nicolas Vajou (25 de ani), care nu s-a înțeles cu Farul pentru prelungirea contractului.
Vajou a evoluat pentru "marinari" în sezonul trecut, strângând 16 meciuri și marcând un gol în victoria, 2-0, de la Constanța, cu Steaua II. Între 2008 și 2010, Vajou a jucat la FCM Bacău.
Fotbalistul, care a semnat un contract pe două sezoane cu Viitorul, a sosit în cantonamentul de la Săcele, iar astăzi are ocazia să debuteze la noua sa formație, în meciul amical cu Gaz Metan CFR Craiova (Liga a II-a).
Partida se joacă la Brașov, pe stadionul "Metrom", de la ora 17,30. Este al doilea test pe care îl susține Viitorul în cantonamentul montan, în precedenta întâlnire constănțenii dispunând cu 4-1 (goluri A. Chițu, Onicaș, Pantelie și Vl. Rusu) de SCM Brașov.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 18 Iulie 2011
Stire din Sport : Ex-steliștii au făcut legea
Pagina a fost generata in 0.3839 secunde