Viitorul și Săgeata se bat pentru vârful clasamentului

1075
Viitorul și Săgeata se bat pentru vârful clasamentului - cf37ee0fe4736319597c754e62baf39c.jpg
Derby-ul constănțean al etapei a zecea a Ligii a II-a se joacă la Ovidiu, duminică, 31 octombrie, de la ora 12, între Viitorul și Săgeata Năvodari, meciul fiind transmis în direct de Dolce Sport.
Fruntașe în clasament, Viitorul pe cinci, iar Săgeata pe doi, cele două echipe se bat pentru a-și consolida pozițiile. Gazdele încearcă să-și valorifice avantajul terenului propriu, unde nu au pierdut până acum în campionat, în vreme ce echipa năvodăreană vrea să-și respecte statutul de formație greu de ucis, în nouă meciuri înregistrând șapte victorii și două înfrângeri.
"Șansele sunt egale. Cine va învinge va avea mai multe șanse de promovare", a declarat antrenorul Săgeții, Aurel Șunda. "Este un meci important, dar nu deosebit. Sunt 4-5 echipe care oricând se pot bate pentru promovare. Despre niciuna dintre echipele fruntașe nu se poate spune că este ca și promovată, pentru că în fotbal, ca în orice domeniu, se pot întâmpla și minuni", a completat Paul Peniu, președintele Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi".
În ambele tabere sunt absențe, Păcuraru la Viitorul, Olah și Fl. Popa la Săgeata, toți trei suspendați.

Arbitrează Andrei Chivulete (București); asistenți, Cristian Nica (Ploiești), Andrei Constantinescu (București); rezervă, Victor Chiriazic (Tulcea); observatori, Sorin Boca (Iași), Ion Mățăoanu (București).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Octombrie 2010
Stire din Sport : Farul merita mai mult (galerie foto)
Pagina a fost generata in 1.304 secunde