Viitorul, victorie după victorie în amicalele din Antalya

394
Viitorul, victorie după victorie în amicalele din Antalya - viitorulobolonkiev-1327845342.jpg
Liderul Seriei I a Ligii a II-a, FC Viitorul Constanța, și-a continuat seria meciurilor de verificare în cantonamentul din Antalya. Formația pregătită de Cătălin Anghel a întâlnit formația ucraineană de primă ligă Obolon Kiev, de care a dispus cu 3-0, în primul meci al turneului "Antalya Trophy Cup".

Întâlnirea a fost la discreția constănțenilor, care au reușit deschiderea scorului după numai șase minute, când Aurelian Chițu a întors un adversar în careu și a înscris cu un șut plasat. Viitorul ar fi putut intra la cabine cu avantaj mult mai consistent, însă Vlad Rusu (min.19) și mai apoi Alexandru Lazăr (min.38) au trimis mingea în bară. După reluare, tot elevii lui Cătălin Anghel au controlat meciul, iar conform cursului jocului, aceștia au reușit să mai înscrie de două ori prin Gabriel Iancu în minutele 80 și 87. Prima reușită a mijlocașului de 17 ani a venit după o pasă ca la carte trimisă de mezinul echipei, Ionuț Vînă (16 ani) care s-a distrat în careu cu un fundaș ucrainean înainte să paseze decisiv pentru 2-0. Șapte minute mai târziu același Iancu avea să mai înfigă odată pumnalul în spatele adversarilor cu un trasor superb expediat de el de la 25m care s-a oprit fix în vinclul porții ucrainene. În meciul cu Obolon Kiev, a debutat la viitorul și Nicolae Dică însă fostul decar al Stelei nu a prins o zi prea bună și nu a reușit să iasă în evidență. La final jucătorii Viitorului i-au dedicat victoria mijlocașului Mihai Onicaș care a împlinit vineri 22 de ani. Jucătorul a primit din partea conducerii acceptul de a-și cinsti colegii și antrenorii care i-au dăruit acestuia un tort făcut special pentru el.

Pentru FC Viitorul Constanța au evoluat: Bolboașă (80 Șerban) - Ninu (46 Păcuraru), Larie (46 L. Ștefan), Bejan (82 Țîru), Turcu (73 Puțanu) - Lazăr (80 Nikolov), Onicaș (82 Balint), Cristocea (35 Dică; 73 Iancu) - Călințaru (60 Pantelie), Rusu (60 Gavra), Chițu (60 Vînă).

Cristian PAHOMIE

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Ianuarie 2012
Stire din Sport : Viitorul, primul eșec în Antalya
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012
Stire din Sport : Viitorul joacă tare pentru promovare
Pagina a fost generata in 1.358 secunde