Vine Astra! FC Viitorul joacă împotriva primei clasate, la Ovidiu

207

Articole de la același autor

Mâine, pe stadionul "Central" al Academiei Hagi de la Ovidiu, FC Viitorul va primi vizita liderului Astra Giurgiu.

Primele două clasate în topul Ligii I se vor întâlni, mâine, de la ora 20.30, în partida contând pentru etapa a

17-a. Meciul va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport și Dolce Sport.

Viitorul vine după o victorie impresionantă cu Dinamo (5-1, în deplasare), iar meciul cu Astra se promite a fi extrem de interesant.

"Putem spune că este un derby. Astra este o echipă foarte puternică și joacă foarte bine. Noi mizăm pe forța grupului și încrederea că se pot bate de la egal la egal. O să depunem eforturi să atragem victoria. În fotbal, orice e posibil", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Academiei Hagi, Paul Peniu.

Autocarele tip cursă specială (tur - retur), puse la dispoziție de clubul constănțean pentru suporteri, vor pleca, începând cu ora 19.15, de la Palatul Copiilor (Constanța), din 15 în 15 minute. Ultima cursă va fi la ora 19.45.

Tot mâine, se va mai juca meciul CSMS Iași - Pandurii Târgu Jiu (ora 18.00).

Iată care sunt celelalte meciuri al etapei: sâmbătă: FC Voluntari - CFR Cluj (ora 18.00), ACS Poli Timișoara - Dinamo (ora 20.30); duminică: CS U Craiova - ASA Târgu Mureș (ora 14.00), Steaua - FC Botoșani; luni: Petrolul Ploiești - Concordia Chiaj-na (ora 20.30).

v v v

În altă ordine de idei, astăzi, de la ora 11.00, la Casa Fotbalului se va desfășura tragerea la sorți a partidelor sferturilor de finală ale Cupei României.

FC Viitorul face parte din Urna B, alături de Dinamo, CSMS Iași și ACS Poli Timișoara. Din Urna A, fac parte echipele Steaua, ASA Târgu Mureș, CFR Cluj și Astra.

"Eu personal aș vrea să jucăm cu Steaua. Este cea mai atractivă echipă și cred că stadionul va fi plin și vom avea o atmosferă frumoasă", a adăugat Peniu.

Jocurile se vor disputa în perioada 15-17 decembrie, pe terenul echipei mai slab clasate în campionatul precedent. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6889 secunde