Volei / Adelina Ungureanu și Nneka Onyejekwe, ambasadoarele României la EURO 2021

194
Volei / Adelina Ungureanu și Nneka Onyejekwe, ambasadoarele României la EURO 2021 - voleieuro-1618324173.jpg

Articole de la același autor

Adelina Ungureanu și Nneka Onyejekwe au fost desemnate ambasadoarele României la Campionatul European feminin de volei 2021. Ele au fost anunțate și prezentate de Confederația Europeană de Volei (CEV), care pentru această ediție a competiției continentale și-a propus ca fiecare dintre cele patru țări gazdă să aibă câte două jucătoare reprezentative în rolul de ambasadoare, informează Federaţia Română de Volei.

România va găzdui, alături de Serbia, Croația și Bulgaria, ediția din acest an a Campionatului European. Meciurile din România se vor desfășura la Cluj-Napoca, în perioada 18-25 august. Turneul final va avea loc între 18 august și 4 septembrie.

Pentru ca această competiție să fie cât mai mediatizată, cei de la CEV au lansat un Program al Ambasadorilor, care cuprinde câte două jucătoare reprezentative din fiecare țară gazdă. Acestea vor participa, alături de colegele lor din celelalte trei țări, în lunile premergătoare turneului final la mai multe acțiuni plănuite de CEV pentru creșterea interesului fanilor față de competiție.

Primul pas: fiecare ambasadoare are dedicată câte o pagină specială pe site-ul oficial al întrecerii.

Din partea României, rolul de ambasadoare va fi îndeplinit de două jucătoare foarte valoroase, componente de bază ale echipei naționalei, Adelina Ungureanu (20 de ani, legitimată la echipa italiană Cuneo) și Nneka Onyejekwe (31 de ani, legitimată la Dinamo).

Foto: Facebook / Federaţia Română de Volei 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5223 secunde