Volei / Alexia Căruţaşu: „Putem trece de grupe la EURO. Sper să avem sala plină”

201
Volei / Alexia Căruţaşu: „Putem trece de grupe la EURO. Sper să avem sala plină” - 21918625843054170895242204540411-1626860847.jpg

Articole de la același autor

Voleibalista română Alexia Căruţaşu (18 ani) a declarat, în cadrul evenimentului de prezentare a trofeului Campionatului European de volei feminin, organizat la Sun Plaza din Bucureşti, că naţionala României are şanse să treacă de faza grupelor la EURO.

„Mă bucur că avem ocazia să organizăm Campionatul European la noi acasă, acest lucru o să ne motiveze mai mult. Sper să oferim un joc foarte bun la Cluj. Avem şanse foarte mari de a depăşi faza grupelor, pentru că suntem în grupă cu Finlanda, Ucraina şi Suedia. Putem trece de grupe şi, de ce nu, să continuăm şi după aceea.

Sper să avem sala plină, să vină oamenii să ne susţină”, a declarat Alexia Căruţaşu.

Turneul final al Campionatului European de volei feminin se va desfăşura, în perioada 18 august - 4 septembrie, în România (Cluj-Napoca), Serbia (Belgrad), Croaţia (Zadar) şi Bulgaria (Plovdiv).

La Cluj-Napoca se vor disputa, între 18 şi 25 august, meciurile Grupei D, din care fac parte România, Turcia, Suedia, Ţările de Jos, Finlanda şi Ucraina. Primele patru clasate din grupă se vor califica în optimile de finală ale competiţiei.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Volei / Marian Burlacu 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.539 secunde