HCM Roman - CS Tomis Constanța, în Liga Națională de handbal feminin

Vor să limiteze proporțiile dezastrului

595
Vor să limiteze proporțiile dezastrului - 9951a2916d06ba15a1a086338179d030.jpg
Cea de-a 19-a etapă a Ligii Naționale de handbal feminin le găsește pe jucătoarele de la CS Tomis tot "în ceață". Lucrurile nu s-au lămurit în tabăra constănțeană, iar șansele echipei de la malul mării de a scoate un rezultat pozitiv la Roman sunt nule.

Joc total disproporționat, sâmbătă, de la ora 11.00, la Sala Polivalentă de la Roman, unde HCM (5, 20 p) primește vizita celei mai necăjite formații din Constanța: CS Tomis (9, 16 p).
Gazdele sunt în lupta pentru cupele europene și chiar se bat pentru podium, în timp ce dobrogencele se îndreaptă, încet, dar sigur, către zona de subsol a ierarhiei. În alte condiții, ar fi fost derby, acum e un fel de joacă de-a șoarecele cu pisica.
"Situația este foarte grea, din toate punctele de vedere. Lotul este subțiat numeric și valoric, sperăm să poată evolua, mă-car câte o repriză, Aneta Bar-can și Mihaela Pîrîianu. Nu visăm la puncte, Romanul are o echipă bine organizată, în timp ce noi suntem cum suntem. Poate că, de săptămâna vii-toare, odată cu reorganizarea clubului, vor veni și vremuri mai bune", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul sportiv al CS Tomis, Paul Alexe.
Celelalte partide ale rundei: sâmbătă: HC Zalău - HC Oțelul Galați (ora 12.00, în direct la Digi Sport); duminică: HC Dunărea Brăila - SCM Craiova, HCM Buzău - Rulmentul Brașov, Universitatea Reșița - Cetate Deva. Meciurile Universitatea Cluj - Oltchim Râmnicu Vâlcea 31-31 și CSM București - HCM Știința Baia Mare 34-29 s-au disputat în devans.

Oltchim, victorie sau adio semifinale!
Campioana României, Oltchim, susține, duminică, de la ora 20.30 (în direct la Digi Sport), în deplasare, meciul cu Buducnost Podgorica, contând pentru Grupa principală I a Ligii Campionilor la handbal feminin. Pentru a se menține în cursa pentru semifinalele competiției, vâlcencele trebuie neapărat să câștige.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 07 Martie 2011
Stire din Sport : Și-au "ciuruit" adversarii!
Sâmbătă, 12 Martie 2011
Stire din Sport : O "excursie" pentru un simplu 3-0
Luni, 07 Martie 2011
Stire din Sport : Nu mai pot bate pe nimeni!
Pagina a fost generata in 0.3784 secunde