Ciprian Marica este sigur că va perfora plasa porții Lituaniei

"Vreau să marchez golul 1.000 din istoria naționalei României"

346
Atacantul echipei naționale de fotbal a României, Ciprian Marica, a declarat, vineri, la Cluj, că, dacă va fi folosit în meciul cu Lituania, va marca un gol, precizând, totodată, că își dorește ca tot el să reușească golul cu numărul 1.000 din istoria primei reprezentative.
"Ne vom face datoria și vom câștiga. Sunt sigur că voi reuși să marchez sâmbătă. Eu aș vrea să marchez golul 1.000. Toată lumea așteaptă o victorie și suntem obligați să dăm tot ce avem mai bun din noi. Nu mă interesează echipa Lituaniei, cel mai important este jocul nostru", a spus fotbalistul.
Echipa națională a României a marcat până acum 997 de goluri în istoria sa.
La rândul său, fundașul Cosmin Contra a atras atenția asupra faptului că echipa Lituaniei nu trebuie subestimată și a cerut răbdare pentru consolidarea cuplului pe care îl formează cu Săpunaru pe partea dreaptă.
"În ziua de azi, nu mai există echipe mici, nu trebuie să îi considerăm out-sideri pe lituanieni. Vă asigur că ne vom mișca bine în teren. Nu trebuie să așteptați de la cuplul Săpunaru - Contra să joace la fel de bine cum o făcea cuplul Contra - Florentin Petre, care era mai omogen. Eu nu am mai jucat mijlocaș dreapta de mult timp", a declarat Contra, care a adăugat că Adrian Mutu, indisponibil pentru acest joc, din cauza unei accidentări la mână, 
le-a transmis baftă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8803 secunde