Dan Zdrâncă, portarul Farului:

"Vrem să ne luăm revanșa în fața Viitorului"

869
Revenit după accidentarea din partida cu Săgeata, care l-a ținut pe tușă în ultimele șase meciuri ale turului Ligii a II-a, goal-keeper-ul "marinarilor" vrea ca echipa să repete figura frumoasă din prima parte a campionatului.

- Dane, e gata Farul de începerea campionatului?

- Da, suntem mai pregătiți ca niciodată. Vrem să repetăm figura frumoasă din tur și chiar să ne autodepășim, reușind mai multe victorii decât în 2010.

- Iar primul succes va fi cu Viitorul?

- Ne-o dorim din tot sufletul, mai ales că au câștigat în tur. Acel eșec îl punem însă pe seama lipsei de omogenitate a Farului de la momentul respectiv. Acum, clar, vrem să ne luăm revanșa.

- Ce obiectiv aveți în retur, evitarea retrogradării sau sprintarea pe un culoar favorabil, la promovare?

- În primă fază, nu cred că ne putem propune vreun obiectiv, ci doar reclădirea echipei. După care timpul ne va spune la ce ne putem bate.

- Ce crezi, s-a întărit Farul, prin achizițiile efectuate?

- Au venit jucători tineri, dornici de afirmare. Cu siguranță, vom reuși să facem o echipă cel puțin la fel de bună ca cea din tur.

- Crezi că va rămâne apărarea punctul vostru forte, ținând cont că nu s-a schimbat nimic în componența ei?

- Mai mult ca sigur că da.

- Sunteți patru portari, plasa frige deja. Alex Răuță te-a înlocuit cu brio cât ai fost accidentat, iar Preda și Tănăsel Alexe așteaptă să le vină rândul.

- Concurența e benefică la orice echipă. Îmi doresc ca cel care va intra meci de meci în poartă să fie în formă maximă și să-și facă datoria, în folosul Farului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4353 secunde