Wayne Rooney l-a sfătuit pe Jadon Sancho, noua senzație din Bundesliga, să refuze Manchester United

1203
Wayne Rooney l-a sfătuit pe Jadon Sancho, noua senzație din Bundesliga, să refuze Manchester United - gettyimages1074684650-1562585044.jpg

Articole recomandate

Wayne Rooney, fostul jucător al celor de la Manchester United, a făcut o declarație surprinzătoare legată de Jadon Sancho (19 ani), jucătorul Borussiei Dortmund, una dintre țintele "diavolilor roșii" pentru noul sezon.

Fostul căpitan al lui United, care a petrecut treisprezece sezoane pe Old Trafford, s-a arătat îngrijorat în ceea ce privește timpul de joc pe care Sancho l-ar primi, după o eventuală mutare în Premier League.

Este cu atât mai surprinzător cu cât Rooney declarase recent că Man. United ar trebui să se axeze pe aducerea fotbaliștilor tineri.

"Jadon trebuie să se întrebe dacă va primi aceleași minute ca la Dortmund dacă va pleca în Anglia, sau dacă va sta pe bancă. Timpul de joc este foarte important pentru un tânăr precum Jodan, iar dacă primește mai multe minute la Dortmund, ar trebui să rămână acolo", a spus Rooney, conform Metro.

Interesul ridicat al lui Manchester United pentru tânărul fotbalist este deja cunoscut. Planul lui Solskjaer este de a aduce tineri de perspectivă pe Old Trafford, iar tehnicianul norvegian a demonstrat deja acest lucru, prin aducerea lui Daniel James și a lui Aaron Wan-Bissaka, ambii în vârstă de 21 de ani.

Recent, directorul sportiv al Borussiei, Michael Zorc, a declarat că jucătorul va rămâne la Dortmund și în sezonul viitor, chiar dacă suma pe care o poate lua clubul pe el este imensă..

Jadon Sancho a impresionat la primul sezon în fotbalul mare

La doar nouăsprezece ani, Jadon Sancho a luat prin surprindere lumea fotbalului sezonul trecut. Puștiul adus pentru 8 milioane de euro de la academia lui Manchester City a reușit, în primul său sezon la nivel de seniori, nu mai puțin de 12 goluri în Bundesliga. De asemenea, el s-a clasat pe primul loc în clasamentul "assist-urilor" din Bundesliga, prin cele 14 pase de gol oferite coechipierilor săi.

Mai mult decât atât, Sancho a fost votat de către jucătorii din Bundesliga drept "Cel mai bun debutant al sezonului", pentru evoluțiile foarte bune din ediția trecută a campionatului german, scrie digi24.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8456 secunde