Willian Gerlem va semna cu FC Vaslui

791
Willian Gerlem va semna cu FC Vaslui - aa65c38536b38e859fdecdcea7335154.jpg
Farul a confirmat că a căzut la înțelegere cu echipa lui Adrian Porumboiu pentru transferul mijlocașului brazilian, iar vasluienii au spus că au obținut și acordul decarului constănțenilor, care trebuie să mai treacă doar de vizita medicală.

Gerlem este jucătorul Farului pe adresa căruia au venit cele mai multe oferte de la echipe de Liga 1, FC Vaslui, U Craiova, Rapid și Steaua bătându-se pentru a-i obține semnătura. S-a spus că Steaua a oferit 300.000 de euro, iar Craiova 500.000 de euro. Jucătorul va ajunge însă la Vaslui, club care îl ofertase și în sezonul trecut, când s-a zvonit că ar fi fost dispus să plătească și 1,5 milioane de euro pentru brazilian.
"Cele două cluburi s-au înțeles în privința transferului lui Gerlem", a decla-rat, ieri, pentru "Cuget Li-ber", Gheorghe Bosînceanu, fostul finanțator principal al Farului.
Patronul vasluian Adrian Porumboiu a confirmat și el mutarea.
"99 la sută, Gerlem e jucătorul nostru, am bătut palma cu el. Așteptăm acum rezultatele vizitei medicale și sperăm să nu fie nicio problemă. Va semna un contract pe trei sezoane. Pentru a evita orice speculație, l-am trecut și pe lista pentru Europa League", a spus Porumboiu.
În acest moment, Willian este acasă, în Brazilia, urmând a ajunge în România luni, 29 iunie, iar pe 30 iunie sau 1 iulie va efectua vizita medicală, la Vaslui.
În afară de Gerlem, există interes din România și pentru alți jucători ai Farului. Se vorbește că Rapidul l-ar vrea pe Mățel (titularul postului de fundaș dreapta la echipa națională de tineret), iar Steaua și U Craiova ar fi interesate de Alibec.
Pentru Denis (18 ani) ar fi o variantă însă și din străinătate, din Olanda, campionat perceput mai potrivit, în momentul de față, pentru internaționalul de juniori, față de durele ligi din Anglia sau Italia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4973 secunde