World Rugby U20 Trophy, în toamnă, pe "Arcul de Triumf"

182
World Rugby U20 Trophy, în toamnă, pe

Articole de la același autor

România va găzdui, în perioada 25 august - 9 septembrie, World Rugby U20 Trophy, a doua competiție valorică din lume la această categorie de vârstă, informează frr.ro. 


La turneu, organizat de către Federația Română de Rugby, în colaborare cu World Rugby, vor participa opt echipe: România, Samoa, Fiji, Namibia, Uruguay, Portugalia, Hong-Kong și Canada. 


Meciurile se vor desfășura pe stadionul "Arcul de Triumf", în zilele de 28 august, 1, 5 și 9 septembrie. România U20 va participa având statutul de țară organizatoare, câștigătoarea acestei competiții urmând să promoveze în eșalonul de elită, Campionatul Mondial, în locul Japoniei, care a retrogradat la finalul ediției din acest an, disputată în Franța. 


"Ne bucurăm să găzduim U20 World Rugby Trophy. Pasiunea noastră pentru organizarea competițiilor și experiența anterioară cu turneele de Nations Cup care au avut loc la București sunt acum depășite de o oportunitate unică. Această competiție poate reprezenta un moment zero al rugby-ului românesc, momentul nașterii unei generații care peste câțiva ani va lupta pentru a duce România între cele mai bune națiuni ale Cupei Mondiale. Este important ca în aceste momente să fim uniți, să venim alături de «stejărei» și să îi susținem. Nu vor avea o misiune ușoară, într-o competiție ca o adevărată Cupă Mondială. Speram ca, având sprijinul World Rugby, Ministerului Tineretului și Sportului și al tuturor partenerilor noștri, să fie un eveniment memorabil, cu rugby de calitate", a declarat președintelele Federației Române de Rugby, Alin Petrache. 


Echipele participante au fost împărțite în două grupe: A: Samoa, Namibia, România, Hong Kong; B: Portugalia, Uruguay, Fiji, Canada. 


De asemenea, World Rugby a anunțat că ediția 2019 a World Rugby U20 Trophy va fi găzduită de Brazilia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3709 secunde