Regatta Mării Negre, ediția a treia

Yachturile de lux ancorează la Eforie Nord

340

Articole recomandate

Mâine, în marina Ana Yacht Club din Eforie Nord, se va da startul celei de-a treia ediții a concursului internațional de veliere Regatta Mării Negre. Timp de trei zile, competiția va oferi invitaților săi și nu numai prilejul de a pătrunde în eleganta lume a unui sport nobil: yachtingul. Probele de concurs vor fi tipice regatelor, respectiv "in shore" (parcurgând distanța dintre Eforie și Costinești în cel mai scurt timp) și "off shore" (îndemâ-narea de a naviga până la un punct fix în larg și întoarcerea în port).
În buna tradiție a competițiilor de acest gen, Regatta Mării Negre va fi însoțită de două petreceri high-class, cu specific românesc și internațional, în zilele de vineri și sâmbătă. De asemenea, momentele artistice - jonglerii cu foc, dansuri capoeira, concert Alexandrina Hristov - vor întreține spiritul de eleganță, relaxare și aventură al regatei.
Deși accesul în marină se poate face numai pe bază de invitație, regata din larg poate fi urmărită, de vineri până duminică, și de pe plaja publică. Deschiderea oficială a Regattei Mării Negre va avea loc mâine, în marina Ana Yacht Club, iar tema principală a conferinței de presă va fi dezvoltarea pieței nautice românești.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7152 secunde