Care au fost cei mai căutați termeni pe GOOGLE în România, în 2015

164
Care au fost cei mai căutați termeni pe GOOGLE în România, în 2015 - google-1450268227.jpg

Articole recomandate

Simona Halep, Elena Udrea, Dacian Cioloș, tragedia din Colectiv, bacalaureatul, Dumnezeu și ISIS se numără printre cei mai căutați termeni pe motorul online Google, în România, în anul 2015.


Google a făcut publice, miercuri, topurile celor mai populare căutări efectuate de români pe motorul Google în 2015. Topurile căutărilor anului prezintă o imagine de ansamblu a ceea ce au căutat oamenii pe internet în 2015, oferind o perspectivă asupra celor mai importante evenimente și trenduri ale anului, pe baza căutărilor realizate pe Google din România.

Simona Halep și performanțele ei continuă și anul acesta să o transforme în principala personalitate în căutările pe Google în 2015, în România. Evenimentele din 2015 care au generat cel mai mare interes prin căutările pe Google sunt aceleași din anii recenți - bacalaureatul și titularizarea, dar și momentele tragice din clubul Colectiv din București și din redacția publicației franceze Charlie Hebdo.

De asemenea, românii au căutat pe Google în acest an să afle cine este Dacian Cioloș, actualul premier al României, cine este Izabela, a cărei aniversare a fost evenimentul viral al acestui an, dar și cine este Dumnezeu și ce este ISIS.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5129 secunde