Cea mai mare tranzacție din istoria IT

258
Cea mai mare tranzacție din istoria IT - dellwiki-1444646585.jpg

Articole recomandate

Dell ar putea anunța azi cea mai mare preluare din istoria sectorului tehnologic, după ce producătorul privat de PC-uri a convenit preluarea companiei de stocare a datelor EMC pentru peste 53 de miliarde de dolari, potrivit unor persoane apropiate situației, citate de Financial Times.

Dacă va fi finalizată, tranzacția ar fi a doua preluare majoră efectuată de Michael Dell, unul dintre pionierii industriei PC, în numai doi ani.

Michael Dell a preluat compania Dell în urmă cu doi ani, împreună cu fondul Silver Lake, pentru 25 de miliarde de dolari, iar producătorul de PC-uri a fost retras de la bursă, pentru a câștiga timp pentru restructurare.

Operațiunile EMC de stocare a datelor vor completa portofoliul Dell care include servere, servicii IT și PC-uri, compania încercând să se poziționeze mai bine în raport cu companii mai puternice ca IBM și Hewlett-Packard.

Dell negociază cu mai multe bănci asigurarea unei finanțări de 40 de miliarde de dolari pentru achiziția EMC, au spus sursele, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Tehnologie : Sony ar putea renunța la telefoane
Marţi, 29 Septembrie 2015
Stire din Tehnologie : WhatsApp: NU DESCHIDEȚI aceste mesaje
Luni, 28 Septembrie 2015
Stire din Tehnologie : Facebook "a căzut" din nou!
Pagina a fost generata in 0.5364 secunde