Cum poți crește viteaza de acces la internet

528
3
Cum poți crește viteaza de acces la internet - viteza-1421074650.jpg

Articole recomandate

Ai observat ca browserul cu care intri pe internet se misca tot mai greu, ca paginile se incarca cu intarziere si afiseaza informatii vechi? Este timpul sa iti cureti cache-ul si cookies-urile, relatează GadgetReport.ro.
De fiecare data cand intri pe internet, descarci pachete de informatie, asa numitele "temporale". Browserul, fie el Mozilla, Chrome, Explorer, Opera sau Safari, le pastreaza pentru ca data viitoare sa le preincarce. In teorie, asta ar inseamna ca site-urile ar trebuie sa se miste mult mai repede.
De la teorie la fapte, este insa o cale lunga. Multe dintre date se invechesc si intra in conflict cu cele noi, iar astfel apar intarzierile in accesarea site-urilor.
Pentru a avea tot timpul un browser curat, fara temporale, trebuie sa faci cateva lucruri foarte simple. Le vom prezenta pe rand, in functie de browser-ul cu care intri pe internet.


GOOGLE CHROME
Pentru a sterge datele, trebuie sa intri in SETTINGS si sa dai click pe CLEAR BROWSING DATA.
In pasul 2, trebuie sa selectezi "EMPTY THE CACHE" si sa alegi sa stergi informatiile de la instalare si pana in prezent.


MOZILLA FIREFOX
Procedura este similara si pentru Mozilla. Intri in SETTINGS si dai click pe OPTIONS si apoi pe ADVANCED. Dai click apoi pe NETWORK, pe CLEAR NOW si apoi pe OK.


INTERNET EXPLORER
In cazul browserului de la Microsoft, pentru a sterge datele trebuie sa intri pe SETTINGS/ INTERNET OPTIONS/ GENERAL/ DELETE, asa cum puteti vedea in imaginile de mai jos.
Va sfatuim sa nu selectati PASSWORDS, pentru ca altfel va trebui sa introduceti din nou toate parolele folosite pe site-urile voastre preferate.


APPLE SAFARI
In cazul browserului SAFARI, pentru a sterge datele trebuie sa intrati in PREFERENCES/ ADVANCED iar apoi sa selectati Show Develop menu in menu bar. Apasati apoi pe meniul Develop si dati click pe Empty Caches.


Comentează știrea

RODICA
12 ianuarie 2015
Cea mai cautata oferta de lucru!

Cea mai cautata oferta de lucru! Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

x
12 ianuarie 2015
temporale ???

Cum adica fisiere temporale? Poate temporare...

badbyte
13 ianuarie 2015
Shortcut

CTRL-SHIFT-DEL merge la majoritatea browserelor

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3151 secunde