Ești pe punctul să cumperi un iPhone FAKE? Cum îți dai seama

306
1
Ești pe punctul să cumperi un iPhone FAKE? Cum îți dai seama - tiiinmanauniphonefakevezicumitip-1439190455.jpg

Articole recomandate

Ce faci când cineva vrea să îți vândă un iPhone 6 la un preț incredibil, dar îți spune că este grăbit și vrea să dea produsul cât de repede posibil? Bineînțeles că primul lucru care îți vine în minte este acela că dispozitivul este un FAKE.

Iată cum îți dai seama dacă ești foarte aproape de a cumpăra un produs contrafăcut:


În primul rând, la o primă încercare a dispozitivului, trebuie să observi dacă software-ul răspunde destul de leneș. Asta este, de regulă, pentru că softul este de la un alt telefon.

De aceea, trebuie să treci la pasul doi. Te uiți pe spatele iPhone 6 și cauți seria electronică, cunocută ca iMEI (international mobile equipment station identity), gravată foarte mic chiar sub logo-ul Apple. Aceasta este seria unică care te ajută să identifici dacă telefonul este cel real. Acel număr este valabil și atunci când mergi la Settings> General> About. Dacă acele numere nu se potrivesc, atunci ai de-a face cu un FAKE.


 Ține minte că același număr trebuie să apară și pe spatele cutiei în care se află dispozitivul. Dacă seria de pe cutie nu se potrivește cu cea de pe smartphone, nu înseamnă neapărat că ai de-a face cu un FAKE. Există posibilitatea să se fi produs o eroare în magazin. Dacă se întâmplă asta, este bine să ceri un iPhone căreia să îi corespundă seria cu cea de pe ambalaj.

O altă metodă folosită de înșelători este să deghizeze un Android într-un telefon Apple. Acestea sunt ușor de depistat, deși aparențele pot fi destul de convingătoare. Carcasa poate arată identic, la fel și ecranul, dar dacă sapi puțin mai mult, depistezi imediat dacă e FAKE.


Articolul integral AICI









Comentează știrea

daniela
11 august 2015
Cautam colaboratori

Cautam colaboratori pentru publicare anunturii Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi,in functie de abilitati Cerinte:necesar calculator -conexiune internet -rabdare -cunostinte minime PC -seriozitate -perseverenta -atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti,o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Important:nu cereti detalii pe facebook. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pt. infor****** trimiteti textul ,,info" la adresa : [email protected] Oferim si solicitam seriozitate.In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9641 secunde