Facebook testează o nouă funcție

274
Facebook testează o nouă funcție - fb-1479825325.jpg

Articole recomandate

Facebook a început testarea unei funcții care să ajute posesorii de smartphone-uri să găsească rapid cea mai apropiată rețea WiFi cu acces gratuit la internet, potrivit unui material publicat marți de engadget.com și citat de Agerpres.



Portalul TheNextWeb a identificat funcția aflată în faza experimentală în aplicația mobilă pentru iOS, unde utilizatorii pot selecta Găsește WiFi în meniul aplicației. Purtătorul de cuvânt al rețelei de socializare a confirmat pentru VentureBeat testarea funcției, explicând că Facebook a început să implementeze o nouă funcție care arată utilizatorilor toate rețelele WiFi cu acces liber din imediata apropiere unde se află aceștia pentru a-i ajuta astfel să rămână conectați cu prietenii lor și cu activitățile care-i interesează.

De îndată ce utilizatorul a bifat funcția respectivă, aplicația de Facebook va identifica automat locurile din apropierea utilizatorului cu acces gratuit la rețele Wi Fi și le va marca independent pe o hartă. Vor fi afișate mai multe detalii, precum orele de conectare, numele și tipul rețelelor, astfel încât utilizatorul să fie informat corect pentru a nu se autentifica greșit la alte rețele.

Conform portalului TNW, decizia Facebook de a implementa această funcție are legătură cu promovarea serviciului de transmitere live în format video. Însă această funcție va fi foarte utilă pentru acei utilizatori de smartphone care locuiesc în țări în curs de dezvoltare unde nu au trafic de date și se bazează pe accesul gratuit la rețelele WiFi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Octombrie 2016
Stire din Tehnologie : BMW recheamă în service 23 de modele
Pagina a fost generata in 0.4599 secunde