Fiat Fullback, prezentat în premieră la Salonul Auto de la Dubai

283
Fiat Fullback, prezentat în premieră la Salonul Auto de la Dubai - fiatfullback2-1447231677.jpg

Articole recomandate

Noul membru al gamei Fiat, dezvăluit zilele acestea la cel mai mare eveniment auto din Orientul Mijlociu și Nord Estul Africii, desfășurat în perioada 10 - 14 noiembrie, la Dubai. Fiat Fullback poartă un nume inspirat de poziția de fundaș lateral al echipelor de rugby și este pregătit să atace și să își revendice locul în segmentul pick-up-urilor de clasă medie. 



Noul model Fiat atacă segmentul pick-up-urilor medii, un segment care anul trecut a înregistrat 23% din totalul vânzărilor LCV din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa). Și nu sunt puține caracteristicile care îi promit un rol important în clasa lui.

Cu valențe urbane și performanțe off-road, Fullback este un autovehicul utilitar care rescrie regulile versatilității. Construcția robustă impresionează prin coeficientul aerodinamic. Cu o rază de bracare de doar 5.7 metri pentru versiunea cu tracțiune spate, respectiv 5.9 metri pentru versiunea cu tracțiune integrală, Noul Fullback are o capacitate de încarcare de 1.100 kg și poate remorca peste 3.000 kg, potrivit Realitatea.net.

Perfect adaptat nevoilor pieței locale, noul pick-up Fiat va pune la dispoziția clienților patru variante constructive (Cabină Simplă, Cabină Dublă, Cabină Extinsă și Autoșasiu) și trei versiuni de echipare. Dimensiunile variază în funcție de carosare: 5.155 mm pentru Cabină Simplă, 5.257 mm pentru Cabină Extinsă, 5.285 mm pentru Cabină Dublă. De asemenea, dimensiunea compartimentului marfă diferă de la 1.520 mm în varianta Cabină Dublă, până la 2.265 mm în varianta Cabină Simplă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4199 secunde