Furnizorii de telefonie, obligații în plus

249
1
Furnizorii de telefonie, obligații în plus - telefoane2-1415282890.jpg

Articole recomandate

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) a supus astăzi consultării publice o serie de noi obligații de informare a utilizatorilor finali de către furnizorii de servicii de telefonie, internet și televiziune, cu scopul de a crește gradul de transparență a ofertelor de telecomunicații și a le facilita astfel utilizatorilor o mai bună înțelegere a condițiilor de utilizare a serviciilor pe care le achiziționează.


Principala noutate pe care o aduce proiectul de decizie al ANCOM este extinderea obligațiilor de informare a utilizatorilor finali și în sarcina furnizorilor de servicii de internet și televiziune, în plus față de furnizorii de servicii de telefonie care au obligații de transparență și în prezent, scrie capital.ro.


Comentează știrea

alin
6 noiembrie 2014
angajari

Oferta locuri de munca pentru toti!Puteti lucra cand doriti,in timpul liber Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit imediat dupa finalizarea unui curs gratuit primit pe mail! Am expediat si primele castiguri!Lucrati 3 ore pe zi pe calculator (cunostinte minime) si incasati 300 dolari lunar!Castigul poate creste considerabil prin munca,rabdare si seriozitate!Pentru mai multe informatii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Noiembrie 2014
Stire din Tehnologie : iPad Air 2 a ajuns în România
Duminică, 02 Noiembrie 2014
Stire din Tehnologie : Toamna vine cu un nou val de gadgeturi
Pagina a fost generata in 0.3124 secunde