Galaxy Tab S - o nouă serie de tablete Samsung cu ecran AMOLED

209
Galaxy Tab S - o nouă serie de tablete Samsung cu ecran AMOLED - samsunggalaxytab8920-1399631243.jpg

Articole recomandate

Samsung ar putea lansa o nouă tabletă cu ecran de rezoluție înaltă, de această dată folosind tehnologie AMOLED. Potrivit unor zvonuri încă neconfirmate oficial, Samsung va lansa o nouă serie de tablete high-end purtând numele Galaxy Tab S. Acestea folosesc chipset octa-core din seria Exynos 5 și preiau cititorul de amprente observat deja la telefoane Galaxy S5. 


Însă principalul element de atracție este ecranul AMOLED cu rezoluție 2560x1600 pixeli, calitativ superior soluțiilor folosite pentru generația actuală de tablete. Lista preliminară cu specificații menționează 3GB memorie RAM, o cameră foto de 8MP instalată în partea din spate și prezența unui transmițător infraroșu.


Tabletele ar urma să fie oferite în variante cu ecran de 8.4 și 10.5 inch, ambele având cititorul de amprente integrat în tasta Home și un pachet software similar celui livrat cu telefoanele din seria Galaxy S5.


Cu design exterior asemănător seriei de tablete Galaxy Tab 4, noua serie Galaxy Tab S ar urma să fie oferită în variante pe alb și negru, rulând versiunea Android 4.4.2 KitKat. Din păcate data de lansare și prețurile de achiziție nu sunt cunoscute momentan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2783 secunde