Lovitură dură pentru Samsung. 14 miliarde de dolari, pe apa sâmbetei

556
Lovitură dură pentru Samsung. 14 miliarde de dolari, pe apa sâmbetei - galaxy7note43937200-1473690414.jpg

Articole recomandate

Samsung Electronics a pierdut 14 miliarde de dolari din capitalizarea bursieră, după ce acțiunile au scăzut luni dimineață cu 7,2%, la Bursa de la Seul.



Acțiunile Samsung Electronics au înregistrat luni cel mai semnificativ declin din ultimele aproape două luni, după ce clienții grupului sud-coreean au fost sfătuiți să-și închidă și să înapoieze noile smartphone-uri Galaxy Note 7, după ce bateriile au luat foc, atât în timpul încărcării, cât și a folosirii obișnuite, transmite Reuters.

"Unii au spus inițial că Galaxy Note 7 ar putea fi cel mai bun smartphone, dar acum este posibil ca telefonul să fie cunoscut ca fiind cel mai slab din istorie", a declarat analistul Lee Seung-woo, de la IBK Securities, care se așteaptă la scăderea vânzărilor grupului sud-coreean în ultimele luni ale acestui an.

Rechemarea la service a smartphone-urilor Galaxy Note 7 ar putea afecta vânzările și ar putea avea un impact semnificativ asupra imaginii brandului Samsung, pierderile totale fiind evaluate de analiști la 211 miliarde de dolari.

Samsung a anunțat că va înlocui aproximativ 2,5 milioane de modele Galaxy Note 7, scrie realiatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6344 secunde