Minge de fotbal inteligentă, cu modul Bluetooth

321
1
Minge de fotbal inteligentă, cu modul Bluetooth - imag0682-1401611771.jpg

Articole recomandate

Cei ce s-au opus introducerii sistemelor electronice în fotbal au făcut-o pentru a păstra spiritul uman al celui mai popular sport cu balonul de pe planetă. Ei nu se vor putea opune însă la nesfârșit, inovațiile din ultimii ani vizând și acest domeniu. Un exemplu în acest sens este mingea miCoach Smart Ball de la Adidas. Ea include o serie întreagă de senzori și un modul Bluetooth prin care poate comunica cu un smartphone. 


Jucătorii pot afla cât de tare au lovit balonul, unde l-au lovit, ce viteză maximă a avut, ce traiectorie și cât de mult s-a rotit în aer. Aceste date pot fi folosite de jucători și de antrenor pentru a îmbunătăți performanțele din timpul partidei. Fiind un gadget de ultimă generație, mingea de fotbal de la Adidas se încarcă wireless într-un dock.


Aplicația miCoach Smart Ball este disponibilă momentan doar pentru iOS și permite înregistrarea parametrilor loviturilor pentru mai mulți jucători. Una dintre cele mai evidente aplicații pentru această minge este verificarea loviturilor libere. Jucătorii își pot îmbunătăți tehnica și își pot cuantifica loviturile. Pot să vadă unde lovesc balonul și cu ce forță, pentru alege în timpul meciului tipul de lovituă care-i avantajează cel mai mult. Mingea miCoach Smart Ball este disponibilă în magazinul online Adidas la prețul de 300 $.


Comentează știrea

explanation
20 iulie 2014
explanation

hermes bag best price Stiri Tehnologie : Minge de fotbal inteligentă, cu modul Bluetooth | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online explanation http://www.alpmarkteknik.se/js/user/feea8baaf04048b581b75dc5dc40b858.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4896 secunde