Nivel record pentru moneda virtuală bitcoin

346
Nivel record pentru moneda virtuală bitcoin - bit-1483375126.jpg

Articole recomandate

Moneda virtuală bitcoin a atins luni un nivel record de peste 1.000 de dolari pe unitate, în condițiile în care multe dintre burse au fost închise luni, relatează MarketWatch, citat de News.ro.



Bitcoin a urcat luni la 1.013 dolari pe unitate, potrivit datelor Coin Market Cap. Alte platforme mari de tranzacționare, cum sunt Bitfinex, Kraken și Coinbsae, au arătat că moneda virtuală a depășit duminică seară pragul de 1.000 de dolari, potrivit informațiilor Bitcoin.com.

Noul maxim al bitcoin, care este tranzacționată la niveluri care nu au mai fost atinse din noiembrie 2013, au urcat capitalizarea pieței la un record de peste 16 miliarde de dolari.

În 2016, bitcoin s-a apreciat cu peste 100%, iar unii analiști anticipează că moneda ar putea depăși 3.000 de dolari pe unitate în 2017.

Prețul bitcoin a urcat după rezultatele alegerilor din Statele Unite, în care Donald Trump a câștigat președinția țării, care a dus la aprecierea dolarului,

Între cei care investesc mai mult în bitcoin sunt chinezii, care vor să se protejeze de deprecierea yuanului față de dolar.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5691 secunde