Primele probleme ale noilor telefoane Apple: iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone Xr

551
Primele probleme ale noilor telefoane Apple: iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone Xr - iphonexspricing-1537180482.jpg

Articole recomandate

Noile modele iPhone au fost prezentate, pe 12 septembrie, în cadrul unui eveniment organizat în Teatrul Steve Jobs din Apple Park.


Cele trei modele noi de smartphone-uri Apple - iPhone XR, iPhone XS și iPhone XS Max - integrează hardware de ultimă generație și ecrane de mari dimensiuni. 


Noul iPhone XS Max, cu ecran de 6,5 inch, este cel mai mare model de iPhone de până acum. Acesta are ecran OLED, la fel ca și modelul iPhone XS (cu ecran de 5,8 inch), notează Realitatea.net.


Apple a anunțat și noul iPhone XR, modelul de "buget", cu o singură cameră pe partea din spate, ramă din aluminiu și ecran LCD.


iPhone XR vine în variante de 64, 128, 256 GB și pornește de la un preț de 759 de dolari. Debutul acestui model pe piață va avea loc pe 26 octombrie, precomenzile începând pe 19 octombrie.


iPhone XS va veni în variante de 64, 256 și 512 GB, cu prețuri începând de la 999 dolari. iPhone XS Max va fi disponibil în variante de 64, 256 și 512 GB, cu prețuri care încep de la 1.099 dolari


Noile smartphone-uri iPhone XS și XS Max intră la precomandă pe 14 septembrie și se livrează pe 21 septembrie. În România, aceste modele ajung pe 28 septembrie.


Modelul XS MAX pare că nu este făcut pentru femei, deoarece este mult prea mare pentru a fi ținut în mână de o doamnă. 


Zeynep Tüfekçi, profesor la Universitatea din Carolina de Nord, a postat supărată pe Twitter, un mesaj: "Femeile care au mâni mici ca mine au nevoie de un terminal care să nu fie scăpat așa de des.", notează 7sur7.be. 


Mesajul a fost completat de un alt utilizator: "iPhone-ul este deja mult prea mare ca să fie utilizat de o femeie."


Sophie Walker, activistă în Marea Britanie, consideră că acest lucru se întâmplă din cauză că în conducerea companiei Apple nu există și femei care să își spună punctul de vedere. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5887 secunde