Primul serial original Apple, produs de Steven Spielberg

360
Primul serial original Apple, produs de Steven Spielberg - apple-1507705968.jpg

Articole recomandate

Gigantul american Apple își va începe periplul în zona conținutului video original cu un serial care va fi supervizat chiar de către Steven Spielberg, informează news.ro.


Celebrul regizor și producător american Steven Spielberg va fi implicat în primul proiect pe care Apple îl va derula conform ambițiilor companiei americane de a crea conținut video original în cadrul propriului ecosistem.

Apple a ales să readucă la viață Amazing Stories, un serial în stilul Zona Crepusculară pe care tot Steven Spielberg l-a produs în anii ’80. Amazing Stories a fost un serial apreciat de critici, dar care a fost anulat de NBC după doar două sezoane.

Noul serial va fi produs de Amblin Entertainment împreună cu NBCUniversal și va avea, cel puțin pentru primul sezon, 10 episoade. Fiecare episod va avea un buget de 5 milioane de dolari.

Amazing Stories va fi primul proiect exclusiv Apple din ceea ce urmează să devină serviciul de streaming al companiei americane. Apple nu are la acest moment un serviciu de streaming în genul Netflix, însă este foarte probabil să lanseze unul pentru a-și promova propria platformă video.

Apple va investi anul viitor 1 miliard de dolari pentru crearea de conținut video original. În acest sens, gigantul american a angajat doi foști lideri ai Sony Pictures, Jamie Erlicht și Zack Van Amburg.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4035 secunde