Provocarea Tetris a ajuns în armata română: cum s-au pozat soldații pentru Facebook

283
Provocarea Tetris a ajuns în armata română: cum s-au pozat soldații pentru Facebook - tetrischallengee1568882507695117-1568894839.jpg

Articole recomandate

Tetris challenge este noua provocare devenită virală printre serviciile de urgență din mai toată lumea, iar România s-a alăturat și ea trendului.

Provocarea a fost inițiată de un departament de poliție din Zurich. Elvețienii au postat pe Facebook o imagine destul de neobișnuită. Au aranjat geometric pe asfalt toate elementele care se află într-o mașină de patrulă și au fotografiat apoi totul cu ajutorul unei drone. Totul pentru a-ți arăta ție cam ce se află în interiorul acesteia, în cazul în care ai fi curios.


Ideea s-a răspândit rapid către alte servicii de urgență din Eleveția.

Modelul a fost rapid asemănat cu niște piese din jocul popular de Tetris, iar mișcarea a căpătat rapid numele de Tetris Challenge.

Provocarea a ajuns și în România. Ministerul Apărării Naționale a postat pe Facebook o fotografie în același stil, cu soldații români din Afghanistan. "Colegii noștri din Afganistan au acceptat provocarea #tetrischallenge și iată ce a ieșit", menționează în postare.






Exemplul a fost urmat și de ISU Arad, care a acceptat și ea provocarea Tetris.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.521 secunde