Reacții dure după farsa Google, de 1 aprilie. Joburi pierdute și interviuri ratate!

501
Reacții dure după farsa Google, de 1 aprilie.  Joburi pierdute și interviuri ratate! - gmailmicdrop640x404-1459512080.jpg

Articole recomandate

Google a pus la cale o nouă păcăleală pentru data de 1 aprilie care pare să se fi întors împotriva companiei americane. Asta după ce numeroși utilizatori ai serviciului de poștă electronică Gmail au reclamat faptul că gluma nu a avut efecte prea vesele pentru ei, conform publicației britanice The Telegraph.


Compania Google are o notorietate în legătură cu glumele pe care le face de 1 aprilie, însă de această dată a ajuns la concluzia că a mers puțin prea departe și a scos butonul "Send + Mic Drop" din interfața Gmail vineri dimineața, la doar 12 ore după ce l-a introdus.


"Azi, Gmail vă ajută să aveți mereu ultimul cuvânt în orice mesaj e-mail prin Mic Drop", anunța compania Google introducerea acestui serviciu. "Pur și simplu răspundeți la orice e-mail folosind noul buton 'Send + Mic Drop'. Mesajele dumneavoastră vor ajunge la destinatari și va fi ultima oară când veți mai auzi ceva dinspre ei. Într-adevăr, chiar dacă vor încerca să răspundă, nu veți vedea răspunsul".


"Am trimis un e-mail cu CV-ul meu primei persoane care dorea să mă cheme la un interviu după mai multe luni de tatonări", scrie un user pe forumul Google Help. "Am apăsat pe butonul greșit și l-am trimis cu (funcția) mic drop. Ei bine, cred că trebuie să-mi iau gândul de la acest loc de muncă. Nu am cuvinte să vă descriu cât sunt de nervos acum... Un click, UN SINGUR CLICK și am pierdut un loc de muncă. La naiba! Nu e deloc amuzant Google".

Un alt utilizator de Gmail a scris că și-a pierdut serviciul din cauza acestei păcăleli. "Eu sunt scriitor și aveam un termen limită de respectat. I-am trimis articolele șefei mele și nu am mai primit niciun răspuns de la ea. Din greșeală am trimis mesajul prin butonul Send + Mic Drop. Era vorba de niște corecturi necesare în articolele mele și nu am mai primit niciun răspuns. Șefa mea nu a gustat gluma cu animația Mic Drop și și-a imaginat că am luat în râs sugestiile pe care mi le-a făcut. Tocmai am primit un mesaj voice mail de la ea și este foarte nervoasă. Așa am aflat și eu despre această păcăleală 'extraordinar de amuzantă'", citează Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2688 secunde