Serviciile YouTube şi Gmail, din nou funcţionale după probleme tehnice

1946
Serviciile YouTube şi Gmail, din nou funcţionale după probleme tehnice - 1-1607957157.jpg

Articole recomandate

Servicii ale Google, inclusiv YouTube, Gmail şi Google Drive, au redevenit luni funcţionale, pentru majoritatea utilizatorilor, după probleme care au afectat mii de persoane din mai multe ţări, informează Reuters.


Site-ul Google care afişează problemele de funcţionare a notat că serviciile care au fost afectate timp de aproape o oră ar trebui să fie funcţionale în cazul majorităţii utilizatorilor. Compania deţine unele dintre cele mai utilizate servicii din lume. YouTube înregistrează peste 2 miliarde de utilizatori conectaţi în fiecare lună, peste un miliard de ore de înregistrări video fiind urmărite pe platforma sa.


"Suntem din nou operaţionali!", a transmis platforma video într-un mesaj difuzat pe Twitter. Anterior, a anunţat pe Twitter ca numeroşi utilizatori întâmpină probleme la accesarea YouTube.


Conform DownDetector, specializat în monitorizarea defecţiunilor apărute în funcţionarea site-urilor, peste 12.000 de utilizatori YouTube din diferite regiuni ale lumii, inclusiv Statele Unite, Marea Britanie şi India au fost afectaţi. Problemele de funcţionare ale unor aplicaţii Google nu sunt neobişnuite, însă luni a afectat toate serviciile sale populare, inclusiv Google Hangouts, Google Chat şi Google Meet, servicii pe care utilizatorii le-au accesat pe scară largă pe perioada pandemiei COVID-19. 


 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3587 secunde