Trucul de pe YouTube care te scapă de reclame

330
Trucul de pe YouTube care te scapă de reclame - 1-1591971269.jpg

Articole recomandate

Dacă te deranjează reclamele de pe YouTube și nici nu vrei să plătești pentru un cont Premium, există un truc prin care poți rezolva această problemă, informează playtech.ro.


Reddit este o platformă pe care poți găsi mereu trucuri extrem de utile de folosit online. Unul dintre cele mai recente îl reprezintă modalitatea simplă prin care poți scăpa de reclamele enervante dinaintea sau din timpul videoclipurilor pe care le urmărești.


În URL-ul oricărui videoclip pe care vrei să-l vezi, tot ce trebuie să faci este să adaugi încă un punct după .com. Astfel, atât reclamele de la început, cele din mijlocul videoclipului, dar și acele bannere enervante nu-ți vor mai fi afișate în conținutul de pe YouTube.


Potrivit Forbes, trucul nu funcționează pe toate browserele. Potrivit testelor Forbes, acesta a funcționat în Google Chrome, atât pe Mac și pe Android, dar și în browserele bazate pe Chromium, cum ar fi noua versiune de Microsoft Edge și non-Chromium Safari. Cu toate acestea, nu a funcționat în Firefox, unde introducerea punctului te va redirecționa pur și simplu către pagina principală.


E posibil să nu te poți bucura prea mult de acest truc. După cele peste 4.000 de voturi pe Reddit, cel mai probabil, compania și-a dat seama că acest lucru este posibil, așa că sigur bug-ul va fi reparat.


Totuși, trebuie menționat faptul că reclamele de pe platformă ajută creatorii de conținut pe care îi urmărești să continue să producă conținut, din banii obținuți. Aceste trucuri care elimină reclamele fac ca mai puțini bani să ajungă la aceștia. Modul "adecvat" prin care să nu mai vezi reclame pe platformă este să vă abonați la YouTube Premium.


Versiunea Premium este gratuită în prima lună, iar apoi disponibilă cu un abonament de 26 lei/lună. Poți crea, de asemenea, un plan de familie pentru a împărți abonamentul cu alte cinci persoane, cu 39 lei/lună.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8937 secunde