Cum au votat constănțenii la prezidențiale

4917
24
Cum au votat constănțenii la prezidențiale - cumauvotatconstantenii-1415034701.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Biroului Electoral Județean Constanța au centralizat, ieri, rezultatele din toate secțiile de votare

din județul nostru.

După numărarea voturilor din toate cele 552 de secții de votare care au fost amenajate în județul Constanța, Victor Ponta a câștigat 37,36% dintre voturile valabil exprimate. El este urmat de Klaus Iohannis (29,41%), Elena Udrea (8,07%), Monica Macovei (6,38%), Corneliu Vadim Tudor (5,48%), Dan Diaco-nescu (5,18%), Călin Popescu Tăriceanu (4,63%) Teodor Meleșcanu (1,68%). Potrivit reprezentanților BEJ, toți ceilalți candidați au obținut voturi sub scorul de 1%.

Victor Ponta a fost declarat câștigător în primul tur al alegerilor și în municipiul Constanța, el reușind să obțină un procent de 33,69%. Pe locul doi s-a clasat Klaus Iohannis, cu 30,97%, în timp ce pe locul trei se află Monica Macovei, cu 8,84%. Ea este urmată de Elena Udrea (8,07%), Tăriceanu (6,13%), Vadim (4,57%), Dan Diaconescu (3,82%) și Teodor Meleșcanu (2,23%).

Potrivit numărătorii paralele efectuate de PNL Constanța, la Mangalia, Victor Ponta a ieșit învingător în primul tur de scrutin cu 36,21%, în timp ce principalul său contracandidat, Klaus Iohannis, a obținut 26,71%. Tot în municipiul Mangalia, Elena Udrea a obținut 8,75%, Monica Macovei - 7,15%, Corneliu Vadim Tudor - 6,79%, Dan Diaconescu - 5,39%, iar Călin Popescu Tăriceanu - 4,90%.

În orașul Cernavodă, acolo unde primarul Gheorghe Hânsă este liberal, candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obținut un procent de 28,53%, în timp ce Victor Ponta a câștigat cu 34,69%. De asemenea, Elena Udrea, de la PMP, a obținut 8,36%, Dan Diaconescu - 8,27%, Călin Popescu Tăriceanu - 6,23%, Corneliu Vadim Tudor - 6,15%, iar Monica Macovei - 5,13%.

În municipiul Medgidia, Klaus Iohannis a obținut un scor destul de mic, mai exact, 22,39%, Victor Ponta fiind clasat pe primul loc, cu 48,81%. În același timp, Corneliu Vadim Tudor a obținut 6,76%, Elena Udrea - 5,46%, Dan Diaconescu - 5,06% Monica Macovei - 4,07%, iar Tăriceanu - 4.02%.

În orașul Eforie, acolo unde primarul este social-democrat, candidatul Klaus Iohannis a câștigat detașat cu un procent de 37,51% față de Victor Ponta, care a obținut 28,23%. Astfel, rezultatele finale sunt: Klaus Iohannis (ACL) - 37,51%, Dan Diaconescu (PPDD) - 3,96%, Victor Ponta (PSD-UNPR-PC) - 28,23%, Elena Udrea (PMP) - 11,44%, Monica Macovei (independent) - 6,20%, Călin Popescu Tăriceanu (independent) - 4,34% și Corneliu Vadim Tudor (PRM) - 4,98%.

În localitatea Năvodari, cetățenii i-au acordat cea mai mare încredere lui Victor Ponta, care a obținut 33,63% din voturi, în timp ce Iohannis a luat 29,45%. Elena Udrea a obținut 8,76% din voturi, Monica Macovei - 7,33%, Corneliu Vadim Tudor - 6,61%, Dan Diaconescu - 5,45%, iar Călin Popescu Tăriceanu - 5,38%.

Și în orașul Murfatlar, Victor Ponta a câștigat detașat față de candidatul ACL, el reușind să strângă 40,90% din voturile valabil exprimate. În același timp, Iohannis a obținut 29,99%, Elena Udrea - 7,67%, Corneliu Vadim Tudor - 6,84%, Dan Diaconescu - 5,18%, Monica Macovei - 3,76%, iar Tăriceanu - 2,69%.

La Ovidiu, Klaus Iohannis a câștigat cu 34,68% în fața lui Victor Ponta, care a luat 33,40%. În același timp, aici, Elena Udrea a obținut 8,06%, Vadim - 6,37%, Monica Macovei - 5,56%, Dan Diaco-nescu - 5,21%, iar Tăriceanu - 3,59%.

Cetățenii din Techirghiol i-au acordat cea mai mare încredere lui Klaus Iohannis, care a reușit să ia în primul tur 35,63%, în timp ce Victor Ponta a obținut 29,11%. Chiar dacă a ieșit din cursă, un scor bun a luat la Techirghiol și Elena Udrea, ea reușind să obțină 10,26%. Tot în această localitate, cetățenii i-au mai votat pe Dan Diaconescu (5,45%), Călin Popescu Tăriceanu (5,66%), Corneliu Vadim Tudor (5,55%) și Monica Macovei (5,13%).

Comentează știrea

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
UN TOMITAN
4 noiembrie 2014
COLANUL ATOTPUTERNIC

MAI MULT DE 50% DIN POPULATIA CONSTANTEI ESTE VENITA DIN MOLDOVA, CARE AU PERMANENT CAM 2GR DE ALCOOL LA LITRU DE SANGE, ALTII DIN OLTENIA, IN GENERAL TIGANI SI ALTE ADUNATURI DIN BARAGAN ATRASI ACUM -40-50 DE ANI DE MARILE SANTIERE COMUNISTE. AU RAMAS AICI LA SOARE SI S-AU INMULTIT. ASTIA SUNT CEI CARE VOTEAZA STANGA- POMANA DE LA MAZARE SI DREPT LA FURAT DE LA PSD. GRECII, ARMENII, EVREII ETC AU PLECAT IN LUMEA CIVILIZATA NEPUTAND SA SE ACOMODEZE CU INVAZIA TROGLODITILOR. ADEVARATII CONSTANTENI RAMASI SUNT MARGINALIZATI ,DEMORALIZATI, DEPRIMATI SA VADA DISTRUGEREA ORASULUI . DIN PACATE ACESTIA AU FACUT PROASTA ALEGERE SA NU VOTEZE. INTR-UN FEL ESTE DE INTELES .NU ESTE USOR SA ASISTI CUM UNUL DINTRE CELE MAI RAVNITE ORASE DIN TARA SE TRANSFORMA INTR-UN BALCI CU CARCIUMI, PROSTITUATE ,DROGATI, ETC. DACA ACESTI CONSTANTENI DE ORIGINE VOR IESI LA VOT IN TURUL 2 VOM AVEA POSIBILITATEA UNEI SCHIMBARI SPRE BINE. DESTINUL ESTE IN MAINILE DUMNEAVOASTRA.

cetatean
4 noiembrie 2014
????????????????????

Stimata Redactie, este posibil sa nu mai acceptati comentarii gen publicitate, oferte de serviciu, care nu isi au sensul ca urmare a unui articol important politic? cei care suntem preocupati de soarta politica a tarii va ramanem indatorati sa suprimati o astfel de publicitate.multumesc.

Aurora
4 noiembrie 2014
De aceea ...

TREBUIE sa iesim la vot. Sa votam pentru demnitate, moralitate, normalitate ... Vorbiti cu parintii, bunicii, prietenii - toti trebuie sa iasa la vot in turul 2 pro-IOHANNIS. Iar daca nu au aceasta optiune, atunci sa le facem parintilor si bunicilor nostri o bucurie si in ziua respectiva sa le facem cadou o excursie de o zi in Bulgaria.

Răspuns la: COLANUL ATOTPUTERNIC
Adăugat de : UN TOMITAN, 4 noiembrie 2014
MAI MULT DE 50% DIN POPULATIA CONSTANTEI ESTE VENITA DIN MOLDOVA, CARE AU PERMANENT CAM 2GR DE ALCOOL LA LITRU DE SANGE, ALTII DIN OLTENIA, IN...
rex
4 noiembrie 2014
Alegeti cu mintea!

Pentru a nu mai permite javrelor basiste sa va umileasca, trebuie sa iesiti la vot si sa votati VICTOR PONTA, calea sigura a disparitiei cancerului basist!

ath
4 noiembrie 2014
Cateva observatii

Daca privim harta Romaniei,observam ca Victor Ponta a castigat in Vechiul Regat si in doua judete din Transilvania.Judetul Constanta a obtinut cele mai slabe rezultate din toata tara(37.36%-Victor Ponta).Judetul Constanta este intrecut de jud.Prahova cu 39.41%-V.Ponta si jud.Tulcea cu 42.76%-V.Ponta.In rest,toate judetele din Vechiul Regat au obtinut procente mult mai mari,culminand cu jud.Teleorman(polul saraciei)-57.92% si jud. Giurgiu fruntas stahanovist cu 61.32%-V.Ponta.La nivelul orasului Constanta,putem spune ca Mazare si-a vazut moartea politica cu ochii.I-a trecut "glontul" pe langa basca.La Constanta,intre Victor Ponta si Iohannis exista o diferenta de numai 2.72 procente.Klaus Iohannis aproape ca a stins toate lumanarile aprinse pe tortul lui Mazare.Cu toate astea,Mazare este multumit de rezultatul alegerilor din Constanta.El a declarat ca se multumeste si cu trei lumanari ramase aprinse pe tortul festiv.Mazare a fost bun cat timp a obtinut procente egale sau mai mari fata de procentele obtinute de PSD la nivel national.Daca Mazare este cel mai slab pesedist din Romania,ma face sa cred ca in curand el va ajunge material didactic expus intr-un borcan de muraturi la scoala de partid a PSD-ului si ca basca lui va fi expusa la Muzeul Bolsevismului din Romania.Draga Cuget Liber,va recomand sa va cereti banii inapoi de la firma Compas Zodiac psd.Cred ca vrajitoarea Vanessa ar fi gâcit mai bine.Astia de la Compas psd sunt buni sa gâceasca numai in maruntaie de capra.

un moldovean
4 noiembrie 2014
dobrogeanu

sa spui ca tu esti dobrogean autentic este o greseala . dobrogenii adevarati au disparut de sute de ani . cea ce mai este autentic aici sunt doar magarii dobrogeni

Răspuns la: COLANUL ATOTPUTERNIC
Adăugat de : UN TOMITAN, 4 noiembrie 2014
MAI MULT DE 50% DIN POPULATIA CONSTANTEI ESTE VENITA DIN MOLDOVA, CARE AU PERMANENT CAM 2GR DE ALCOOL LA LITRU DE SANGE, ALTII DIN OLTENIA, IN...
vot destept
4 noiembrie 2014
felicitari !

oameni deschisi la minte in Eforie si Techirghiol! Cinste lor!!

ALT TOMITAN
4 noiembrie 2014
BAI INCHIPUITULE

BAI INCHIPUITULE DE TOMITAN, EU SUNT ALT TOMITAN, CU RADACINI DE APROAPE 100 DE ANI IN ACEST ORAS .DE AICI SI PANA A FACE PE DESTEPTUL ESTE CALE LUNGA. EU ACCEPT CA FIECARE LOCUITOR AL ORASULUI, FIE CA E "TOMITAN" SADEA SAU VENETIC, SA-SI EXPRIME PAREA. CRED CA TERMENUL DE TROGLODIT TI SE POTRIVETSE TIE, CARE IN ZIUA DE AZI, IN SECOLUL XXI, JIGNESTI SI MERGI PE IDEA TAMPITA, COMUNISTA, CUM CA CINE NU SPUNE CA MINE TREBUIE SA DISPARA, CA TU ESTI DETINATORUL ADEVARULUI ABSOLUT, CA NUMAI CE FACI SI SPUI TU ESTE CORECT SI CEI CE AU ALTA PARERE SUNT TROGLODITI, DROGATI, PROSTITUATE, POMANAGII ETC. EI BINE, EU II RESPECT PE TOTI CEI CARE AU VOTAT, INDIFERENT DE ORIENTAREA LOR POLITICA , INCLUSIV PE TINE , PTR CA E DREPRUL TAU LA OPINIE. DAR ASTA NU INSEMNA CA, AVAND DREPT LA OPINIE SA-TI JIGNEST CONCETATENII, IDIFERENT DE ETNIE SAU REGIUNE A TARII DIN CARE SE TRAG.REWSPECTA CA SA FII RESPECTAT SI ATUNCI ABIA , VEI FI OM.

Răspuns la: COLANUL ATOTPUTERNIC
Adăugat de : UN TOMITAN, 4 noiembrie 2014
MAI MULT DE 50% DIN POPULATIA CONSTANTEI ESTE VENITA DIN MOLDOVA, CARE AU PERMANENT CAM 2GR DE ALCOOL LA LITRU DE SANGE, ALTII DIN OLTENIA, IN...
ALT TOMITAN
4 noiembrie 2014
TOT DE ACEEA

VORBE GOALE, DEMNITATE, MORALITATE, NORMALITATE.... ABERATII....FACI PARTE DINTRE CEI CARE-SI INVATA PARINTII CUM SE FAC COPIII??!!! HAI ZAU, NU-TI MAI AROGA ASEMENA CALITATI CA NU-TI SADE BINE. SA STII CA PE MINE NU M-AR BUCURA SA MA DUCA FIUL MEU IN BULGARIA, IN ZIUA DE VOT,NUMAI PENTRU CA NU SUNT IN CONSENS CU EL.DE AIA AVEM CAP ,CREIER SI MINTE ,CA SA JUDECAM SINGURI CEEA CE NE PLACE SI CONVINE SI CEEA CE NU NE PLACE SI NU NE CONVINE. POATE CA NU SUNT IN CONCORDANTA CU CEA CE GANDESC ALTII, DAR TOCMAI ASTA ESTE FORTA SI FRUMUSETEA DEMOCRATIEI- SA GANDESC SINGUR SI LIBER. DA, POATE CA IMPRUMUT DIN IDEILE ALTORA, DAR DE AICI SI PANA LA INSINUA CA CEI CARE NU-MI IMPARTASESC IDEILE SUNT NEDEMNI, IMORALI, ANORMALI ... E CALE LUNGA. DUPA CATE-MI POT DA SEAMA ESTI UN PUI ABIA IESIT DIN OU CARE CREDE CA APUS COADA LA TOATE CIRESELE. CU PARERE DE RAU TREBUIE SA-TI SPUN CA TE-NSELI.

Răspuns la: De aceea ...
Adăugat de : Aurora, 4 noiembrie 2014
TREBUIE sa iesim la vot. Sa votam pentru demnitate, moralitate, normalitate ... Vorbiti cu parintii, bunicii, prietenii - toti trebuie sa iasa la vot...
ioana
4 noiembrie 2014
alegeri

btavo celor din Techirghiol au demnitate

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4676 secunde