În ziua de azi, foarte multe persoane sunt diagnosticate cu boală celiacă, aceasta reprezentând o intoleranță autoimună pe care unii oameni o au la gluten. Din păcate, aceasta nu afectează doar intestinul subțire, ci și ...
Medicul v-a diagnosticat cu celiachie sau altă afecțiune care necesită evitarea glutenului? În aceste condiții, știți, deja, ce aveți voie să mâncați sau care sunt alimentele de care trebuie să stați departe. Potrivit dr ...
Sâmbătă, la ora 13.00, caravana "România fără gluten" vă așteaptă la Hotel Bavaria Blu din Mamaia, pentru a participa la două sesiuni, de informare și de testare. Sesiunile de testare sunt destinate persoanelor care ...
Sâmbătă, 20 iulie, Caravana națională de informare și testare gratuită pentru boala celiacă ajunge la Constanța. Aceasta va avea loc, între orele 13.00-17.00, la hotelul "Bavaria Blu". Caravana "România fără gluten" ...
Kaufland România și Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten anunță demararea Caravanei naționale de informare și testare gratuită pentru boala celiacă și în județul Constanța. Caravana este o premieră la nivel nați ...
Deputatul Cristina Dumitrache, de la PSD Constanța, a depus spre dezbatere proiectul privind Protecția Persoanelor cu Boală Celiacă din România. "Urmare a acțiunilor întreprinse de către Asociația Română pentru Intoleran ...
Clubul Leo Constanța Gaudium va marca data de 1 Iunie - Ziua Internațională a Copilului printr-un un spectacol de excepție, realizat de copii pentru copii. "În pași de dans spre suflete minunate" va avea loc mâine, 23 m ...
Boala celiacă este o afecțiune imunologică, cronică, declanșată de gluten, care apare la persoanele predispuse genetic. În ceea ce privește manifestările clinice, acestea sunt variate, de intensitate diferită și pot apăr ...
Boala celiacă (enteropatia gluten-indusă) este o afecțiune autoimună care se manifestă la persoanele cu predispoziție genetică. Scăderea dramatică în greutate, diareea, vărsăturile sau chiar infertilitatea sunt principal ...
Boala celiacă este o afecțiune autoimună declanșată de glutenul din alimente, la persoanele cu predispoziție genetică. Afecțiunea este una dintre cele mai frecvente cauze de malabsorbție cronică. Malabsorbția duce la scă ...
Pâinea constituie, prin tradiție, baza alimentației românilor, deși astăzi se găsește tot mai rar un astfel de produs care să respecte rețeta clasică și simplă de odinioară. Industria produselor de panificație s-a dezvol ...
· Intoleranța la gluten este una dintre bolile cel mai greu de depistatÎncercănați, slăbiți, cu dureri violente de burtă, oboseală, scaune diareice, pierdere în greutate - acesta este tabloul unui bolnav de celiachi ...