Cântăreaţa Linda de Suza a murit în Franţa, la vârsta de 74 de ani

de Mircea GHIȚĂ Joi, 29 Decembrie 2022 62
C
Populara cântăreaţă franceză de origine portugheză Linda de Suza a murit joi dimineaţă într-un spital din Gisors, un oraş din regiunea Normandia, unde a fost internată din cauza unei insuficienţe respiratorii, fiind totodată pozitivă la COVID-19, a anunţat agentul ei, relatează AFP.
„Alături de fiul ei, Joao Lanca, vă anunţăm cu durere decesul în această dimineaţă la ora locală 06:10 al Lindei de Suza”, a declarat agentul de presă Fabien Lecoeuvre într-un comunicat.

Artista fusese transferată la spitalul din Giros pentru insuficienţă respiratorie, fiind totodată pozitivă la COVID-19.
Foarte populară în Franţa în anii 1980, Linsa de Suza a emoţionat opinia publică atunci când a povestit felul în care a trecut fraudulos frontiera franceză alături de fiul ei, având asupra ei doar o valiză din carton. Cântăreaţa a descris acea experienţă şi în cartea „La Valise de carton”, lansată în 1984 şi care s-a vândut în două milioane de copii.
Considerată regina programelor de varietăţi, Linda de Suza, al cărei nume real a fost Teolinda Joaquinna de Sousa Lanca, s-a născut pe 22 februarie 1948 la Beringel, în sudul Portugaliei.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei