Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au câștigat prima imunitate la America Express

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Marţi, 17 Ianuarie 2023 249
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt cei care au câștigat prima imunitate în ediţia din 16 ianuarie 2023 a show-ului America Express de la Antena 1, care a fost lider de audiență, potrivit Antena3

Concurenții au ajuns, în cursa lor solicitantă, la o fabrică unde se produce faimoasa băutură originară din Mexic, locul care le-a adus și cea mai grea probă din cursa pentru imunitate: recoltatul agavelor, plantele din care se obține tequila.
Finalul cursei a fost unul neașteptat! Prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea alcătuită din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Dar Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au hotărât, înainte de a afla pe ce loc s-au situat în întrecere, să folosească Joker-ul câștigat anterior, care le oferea avantajul de a scădea 30 de minute din timpul de sosire în cursa pentru imunitate.

Iar hotărârea lor s-a dovedit una cât se poate de inspirată – întrucât Irina le-a dezvăluit că s-au situat pe locul 2. Astfel, Joker-ul nu a fost irosit – exploatând avantajul lui, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au pășit pe locul întâi în clasament, obținând imunitatea. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei