Ce sortiment de bomboane vinde Mike Tyson

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Duminică, 20 Martie 2022 158
La mai bine de două decenii după ce Mike Tyson a mușcat o bucată din urechea lui Evander Holyfield, în lupta WBA Heavyweight Championship din 1997, legendarul boxer a lansat bomboane pe bază de marijuana în formă de ureche.

Produsul se numește ”Mike Bites” și este un omagiu pentru cel mai cunoscut moment din cariera lui Tyson. Holyfield, de patru ori campion mondial la categoria grea, singurul din istorie care a reușit această performanță, l-a învins pe Tyson la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, în 1996.

În anul următor, în timpul revanșei lor, care era foarte așteptată, Tyson a mușcat o mică secțiune din urechea lui Holyfield și a scuipat-o pe pânză. A fost descalificat imediat . Incidentul sângeros a marcat revanșa drept una dintre cele mai bizare lupte din istoria boxului.

Potrivit Antena3.roTyson, care a fost cel mai tânăr boxer care a câștigat vreodată un titlu la categoria grea, a lansat mai multe proiecte legate de canabis în ultimii ani. Tyson 2.0, compania producătoare ”Mike Bites”, se descrie ca ”o companie de canabis de primă clasă fondată de boxerul, antreprenorul și legendarul Mike Tyson”. În 2021, compania și-a extins vânzările la peste 100 de locații din California.
Pe Twitter, Tyson însuși a garantat că ”aceste urechi chiar au un gust bun!”

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei