Despăgubiri uriașe pentru returnarea unui copil înfiat

de Cuget Liber Marţi, 22 Mai 2012 470
O americancă care a renunțat la băiatul adoptat din Rusia, trimițându-l înapoi la Moscova, este obligată să plătească zeci de mii de dolari în sprijinul copilului, informează Daily Mail.
Torry Hansen va trebui să plătească o sumă forfetară de 150.000 de dolari pentru copilul pe care l-a numit Justin și pe care ulterior l-a abandonat, precum și câte 1.000 de dolari pe lună până când acesta va deveni adult, scrie Agepres.
Conform deciziei unei instanțe din Statele Unite, pronunțată joi, Hansen trebuie să înceapă plățile în luna iunie și să continue până când băiatul, care are acum 10 ani, va împlini 18. Cei 150.000 de dolari reprezintă despăgubiri pentru încălcarea contractului, onorarii juridice și de sprijin pentru băiat.
Hansen l-a trimis pe Artem Saveliev înapoi în Rusia în aprilie 2010, cu o scrisoare în care afirmă că acesta este nebun mintal și violent și că nu-l mai vrea. Judecătorul a afirmat în decizia sa că, atunci când Hansen a adoptat băiatul, ea a semnat un contract prin care recunoștea că este posibil ca acesta să aibă probleme fizice, emoționale sau de comportament care nu au fost raportate și chiar necunoscute agenției de adopții.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei