Ed Sheeran donează aproape un milion de lire sterline pentru a ajuta copiii să învețe muzica

de Cuget Liber Duminică, 06 Noiembrie 2022 138
Ed Sheeran oferă aproape un milion de lire sterline pentru a ajuta copiii să învețe muzica. Cântărețul în vârstă de 31 de ani a donat aproape 500.000 de lire sterline în ultimii cinci ani prin Framlingham Foundation Trust, iar inițiativa caritabilă – care se concretizează sub numele Ed Sheeran Suffolk Music Foundation, sau ESSMF – are o sumă similară alocată tinerilor care caută finanțare pentru instrumente muzicale, concerte și spații de repetiții, scrie contactmusic.com, potrivit Gândul

O sursă a declarat pentru ziarul Sunday Mirror: „Ed nu a uitat niciodată lupta de a ajunge în vârf și impactul pe care muzica l-a avut asupra vieții sale. Este fantastic că ajută în acest fel.”
Finanțarea lui Ed Sheeran a plătit și echipamentele din departamentul de muzică din școala în care el și soția sa Cherry au învățat, Thomas Mills School din Framlingham, Suffolk primind 30.000 de lire sterline în acest scop.

Directorul școlii, Richard Hanley, a lăudat sprijinul financiar al cântărețului. El a spus: „Într-un moment în care muzica și artele sunt sub presiune și amenințate în școli, este atât de reconfortant să știm că elevii de la această școală au o sursă de sprijin care permite accesul și egalitatea de șanse tuturor. Trimite un mesaj clar că muzica și artele sunt un element esențial al educației ample și echilibrate, precum și o parte esențială a experienței umane.”

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei