Ghid pentru a purta încălțăminte în timpul iernii

de Cuget Liber Vineri, 23 Decembrie 2022 2115
Odată cu sosirea celor mai reci luni ale anului, ne gândim adesea că trebuie să lăsăm
deoparte încălțămintea noastră cea mai sportivă. Dar... acest lucru nu este obligatoriu. De aceea, astăzi, îți aducem un ghid pentru a purta încălțăminte bărbați de iarnă. Citește mai departe și ia aminte la stilurile pe care le poți aborda.
Purtați adidași pe tot parcursul anului
Nu vă gândiți că trebuie să vă depozitați adidașii și să purtați doar ghete bărbați pentru lunile reci de toamnă și iarnă. Nu trebuie să înghețați de frig dacă purtați încălțămintea dvs. sportivă preferată. Cu puțină creativitate și cu încălțămintea potrivită, puteți purta chiar și adidași pe tot parcursul anului. Poți să ai jachete grozave, să te îmbraci în straturi, etc. Dar, fără încălțămintea potrivită care să vă protejeze picioarele, tot veți simți frigul. Iar dacă plouă sau ninge, va fi și mai rău.
Așadar, ați putea crede că singura încălțăminte bărbați pentru a evita consecințele vremii sunt ghetele; totuși, nu trebuie să le purtați tot timpul. Dacă vă alternați puțin încălțămintea, veți avea stiluri mai versatile. De asemenea, țineți cont de faptul că, în prezent, multe mărci fac ghete bărbați tip adidași pe care le puteți purta iarna sau că există produse care le vor permite să rămână uscate.
Designerii de încălțăminte bărbați au înțeles că nu toată lumea vrea să petreacă mai multe luni purtând doar ghete bărbați. Așa că au creat opțiuni pentru a vă menține picioarele uscate și elegante tot timpul. Majoritatea pantofilor sport sunt confecționați din materiale sintetice în loc de materiale naturale, ceea ce le permite să reziste mai mult timp în stare bună și la un cost mai mic.

Cele mai bune încălțări de iarnă ar trebui să fie mai flexibile și să ofere mai mult confort.
Pot purta adidași iarna cu stil? Probabil că vă puneți această întrebare. Răspunsul este da. Trebuie să înveți să îți echilibrezi aspectul pentru a arăta bine. Aceștia vor fi o opțiune excelentă pentru ținutele casual.
Desigur, trebuie să țineți cont de faptul că, dacă vremea este neprielnică, sunt temperaturi foarte scăzute și zăpadă, s-ar putea să nu fie cea mai bună opțiune să purtați adidași. Dar, în general, nu toate zilele de iarnă sunt așa.
Rezistenți la apă, hidrofugi sau impermeabili?
Încălțămintea rezistentă la apă este o încălțăminte care este capabilă să reziste la pătrunderea apei până la un anumit punct, dar nu complet. Acest tip de încălțăminte este conceput pentru a nu fi ușor de deteriorat sau afectat de apă și pentru a nu permite trecerea ușoară a lichidului. Cu alte cuvinte, pot rezista la puțină apă, dar nu și la zăpadă.
Acesta este cel mai mic nivel de protecție dintre aceste trei tipuri de încălțăminte. Următorul nivel superior este hidrofug, ghetele hidrofuge nu pot fi pătrunse de apă la fel de ușor, mai ales dacă sunt acoperite cu un material special. 

Definiția impermeabilității vorbește de la sine, este un material care nu permite umezelii, apei sau altor lichide să treacă prin el. Cu alte cuvinte, un pantof impermeabil este un pantof care nu permite trecerea apei. Prin urmare, fibrele nu se udă, iar picioarele dumneavoastră rămân uscate. Ghid pentru a purta adidași în timpul iernii
Când purtați adidași iarna, luați în considerare șosetele pe care le veți purta, veți avea
nevoie de izolație, așa că nu le puteți purta pe cele pe care le purtați vara. Ideea este de a avea o pereche care să vă țină de cald, dar fără a vă sufoca picioarele și a le întinde.
Bărbați: Cum să purtați încălțăminte în timpul iernii
În timpul iernii vei dori ca încălțările tale să îți țină cald și uscat, dar nu orice look arată bine cu ghetele clasice de iarnă din piele. Alegeți-vă cu înțelepciune pantofii și țineți cont de vreme. Adidașii pot înlocui ghetele în multe ocazii, mai ales dacă vrei să te îmbraci mai lejer. Asigurați-vă că aceștia vă vin bine, acest lucru este valabil pentru pantofii pentru orice sezon.
Alege cei mai buni adidași pentru iarnă

Optați pentru ghete bărbați de gleznă, deoarece adidașii joși vă vor lăsa gleznele expuse la intemperii. Ca urmare, este posibil ca șosetele să se ude. Un pantof care acoperă glezna este cea mai bună opțiune. Nike Air Hurache Run Ultra, ghete Nike Air barbatesti, printre altele. Alege tonurile închise. Pentru că adidașii albi, deși arată foarte bine, se murdăresc în orice perioadă a anului, dar iarna, cu noroi, ploaie și zăpadă, e mai rău. Optează pentru adidași în tonuri închise, negrul ar fi cea mai bună alegere, sunt funcționali, ar putea chiar să arate bine cu un costum.

Luați în considerare materialul încălțărilor. Cele din pânză arată bine, dar nu sunt cea mai bună alegere pentru ținutele de iarnă. În schimb, optați pentru versiuni de încălțăminte bărbați din piele sau plastic, care pot fi naturale sau sintetice. De exemplu, Nike are versiuni din piele și cu croială înaltă ale adidașilor lor clasici. Există, de asemenea, opțiuni care sunt acoperite cu materiale de impermeabilizare, cum ar fi clorura de polivinil (PVC), poliuretanul
(PU) și cauciucul.

Verificați izolația, că talpa să fie bine lipită, călcâiul lipit ține apa afară din pantofi, chiar mai
mult decât materialele impermeabile. De asemenea, verificați cusăturile, care trebuie să fie  igilate sau lipite, astfel încât pantofii să fie 100% impermeabili. De asemenea, aceste încălțări vor avea o estetică mai curată. Evitați tălpile din piele, deoarece acestea nu oferă o izolație suficientă atunci când temperaturile scad. În lunile de iarnă va fi zăpadă sau apă pe jos, așa că preferați crampoanele și benzile de rulare din cauciuc care au capacitatea de a vă ridica în condiții de umezeală și pe teren înghețat, fără a se descompune sau a acumula murdărie.
Modele recomandate pentru bărbați
Poartă adidași de piele cu vârf înalt pentru un look casual elegant. Asortează-i cu blugi skinny, un tricou și o geacă de piele.
Asortează-ți adidașii albi cu un palton de lână, blugi și un pulover. Accesorizează cu o eșarfă, mănuși și ochelari de soare.
Blugii tradiționali din denim vor arăta bine cu un tricou alb și o jachetă de piele, asortați-i cu pantofi gri.
Poartă adidași albi cu pantaloni casual, un tricou și o jachetă bomber.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei