Intrare gratuită, de ziua Orașului Oradea, la obiectivele turistice

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Luni, 11 Octombrie 2021 159
Ziua oraşului Oradea, 12 octombrie, va fi marcată, marţi, în reţeaua Oradea Heritage, adică în toate obiectivele turistice ale municipiului aflate în administrarea Fundaţiei de Promovare a Monumentelor, prin intrarea gratuită a tuturor vizitatorilor.
Potrivit unui comunicat transmis de Primăria Oradea, este vorba despre Casa Darvas - La Roche (Muzeul Art Nouveau), Turnul Primăriei, Sinagoga Neologă Sion şi Sinagoga Ortodoxă Aachvas Rein.
Potrivit Agerpres, după doi ani în care a fost închis ca urmare a lucrărilor de reabilitare, Turnul Primăriei îşi deschide porţile, marţi, începând cu ora 10.00. Cu această ocazie, va fi prezentată o expoziţie cu obiective organizată de Oradea Heritage în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana". Totodată, simezele Turnului Primăriei vor prezenta imagini foto în cadrul expoziţiei "Oradea fermecătoare", organizată în parteneriat cu clubul Expo Foto Art.
"Dată fiind situaţia pandemică actuală, accesul în obiectivele turistice se va face în conformitate cu normele sanitare în vigoare, limita maximă admisă în interior fiind de 20 de persoane", se mai precizează în comunicat.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei