Jeff Bezos anunță că își va dona cea mai mare parte din avere în timpul vieții

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Luni, 14 Noiembrie 2022 132
Jeff Bezos, fondatorul Amazon și al doilea cel mai bogat om din lume după Elon Musk, anunţă că vrea să doneze cea mai mare parte a averii sale, care se ridică la aproximativ 124 de miliarde de dolari, încă din timpul vieții, potrivit Gândul

Jeff Bezos a dezvăluit recent în cadrul unui interviu acordat CNN că plănuieşte să doneze cea mai mare parte a averii sale de 124 de miliarde de dolari.
Acesta s-a poziţionat astfel în opoziţie faţă de marele său rival Elon Musk căruia i s-a reproşat că a dat 44 de miliarde de dolari pe Twitter.

Bezos spune că îşi pune averea la bătaie pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice și a sprijini oamenii care pot „uni omenirea în fața profundelor diviziuni sociale și politice”, scrie observatornews.ro.
Fondatorul Amazon, în vârstă de 58 de ani, este, potrivit Forbes, al doilea cel mai bogat om din lume după Elon Musk, șeful Tesla și noul proprietar al Twitter. Este pentru prima dată când Jeff Bezos, rivalul lui Elon Musk, spune că vrea să-şi doneze o mare parte din avere încă din timpul vieţii sale.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei