Liderul Al-Qaida îndeamnă la răpirea occidentalilor

de Cuget Liber Sâmbătă, 26 Aprilie 2014 152
Liderul Al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, a îndemnat din nou la răpirea occidentalilor, în special americani, pentru a obține eliberarea deținuților jihadiști, a anunțat vineri centrul american de monitorizare a site-urilor islamiste SITE.

În partea a doua a unui interviu acordat As-Sahab, organul mediatic al Al-Qaida, liderul Al-Qaida a fost întrebat despre modul în care "musulmanii și mujahedinii" ar trebui să acționeze pentru a elibera combatanții deținuți.

"Eu le recomand să captureze occidentali, în special americani, pentru a-i schimba cu prizonieri" jihadiști, a afirmat el.

Recent, Ayman al-Zawahiri, a dezmințit că și-a schimbat ideologia, așa cum îl acuză un grup de jihadiști, și a făcut apel la unitate împotriva regimului lui Bashar al-Assad.

Această declarație are loc în timp ce un război fratricid între grupări armate a provocat deja mii de morți din ianuarie în zonele din nordul țării care au ieșit de sub controlul Damascului.

Zawahiri a afirmat că regimul sirian s-a infiltrat în grupările jihadiste pentru a crea diviziuni, potrivit SITE, care a tradus interviul oferit As-Sahab, organismul mediatic al Al-Qaida, scrie Mediafax.

Taguri

Comentează știrea

europeanu
26 aprilie 2014
centura cu bomba

Lasa ca vine iusuf si rezolva el din iran situatia...

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei