Marc Anthony a inaugurat un orfelinat

de Cuget Liber Luni, 13 Aprilie 2015 96
Cântărețul portorican Marc Anthony a inaugurat orfelinatul 'Víctor Tamayo' în orașul columbian Barranquilla, din nordul Columbiei, care va găzdui inițial o sută de copii defavorizați, a informat primăria orașului citată de EFE.

'Sunt foarte emoționat că pot împărtăși cu voi acest moment, este un vis care a devenit realitate în urmă cu câțiva ani cu un orfelinat în Republica Dominicană, în acea zi am promis că îmi voi da întreg ajutorul", a declarat artistul la inaugurarea căminului pentru copii.
Primarul din Barranquilla, Elsa Noguera, i-a mulțumit cântărețului pentru ajutorul său prețios și l-a declarat "fiu ilustru" al urbei înmânându-i medalia Orașului Barranquilla, categoria de Aur.

Taguri

Comentează știrea

costy
13 aprilie 2015
afaceri

Istoria omenirii este scrisă de cei care și-au propus scopuri mărețe și care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei