Masacru în Serbia, 13 persoane ucise de un dement

de Cuget Liber Miercuri, 10 Aprilie 2013 161
Un bărbat înarmat, în vârstă de 60 de ani, a ucis, ieri, 13 persoane, dintre care și un copil, și a rănit alte trei, într-un sat în apropiere de Belgrad, capitala Serbiei, relatează mass-media locale, citând o sursă din cadrul poliției. Atacul a avut loc între orele 05:00 și 05:30, în satul Velika Ivanca, la 50 de km sud de Belgrad.
Potrivit AP, purtătoarea de cuvânt a spitalului de urgență din Belgrad, Nada Macura, a spus că atacatorul a folosit o armă cu care a ucis șase bărbați, șase femei și un copil de doi ani.
Potrivit ziarului Blic, Ljubica Bogdanovic l-a ucis mai întâi pe fiul său și a tras în soție, apoi a plecat prin sat, intrând din casă în casă și trăgând în rude și vecini. La sfârșit, a încercat să se sinucidă. Nici atacatorul și nici soția sa nu au murit, însă ei sunt grav răniți.
Milorad Veljovic, șeful poliției, a declarat că 12 persoane au decedat pe loc, iar o altă persoană a murit la spital. Veljoviæ a mai spus că atacatorul a intrat în cinci case. Motivele atacului nu sunt pentru moment cunoscute. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei