Numărul victimelor provocate de uraganul Sandy a ajuns la 28 în SUA și Canada

de Cuget Liber Marţi, 30 Octombrie 2012 157
Cel puțin 27 de persoane au fost ucise în Statele Unite ale Americii și una în Canada din cauza rafalelor de vânt violente și a inundațiilor puternice provocate de trecerea uraganului Sandy, conform ultimului bilanț prezentat marți de autorități, relatează AFP.
Cincisprezece persoane au murit în statul New York, a anunțat pe Twitter guvernatorul statului (@ NYGovCuomo) Andrew Cuomo. Dintre acestea, 10 au murit în orașul New York, afectat grav de uragan, a precizat primarul orașului Michael Bloomberg în cadrul unei conferințe de presă.
Două persoane, dintre care un pompier, și-au pierdut viața în statul Connecticut (nord-est), a anunțat guvernatorul Dan Malloy.
Alte trei persoane au fost ucise în New Jersey (est), între care mama și tatăl a doi copii, toți aflați la bordul unei mașini peste care s-a prăbușit un copac. Cei doi copii au scăpat nevătămați, a afirmat guvernatorul Chris Christie. 
În Pennsylvania (est), patru persoane au fost ucise. 
În Maryland (est), o femeie a murit după ce a fost lovită de un copac, în timp ce în Virginia de Vest (est), unde ninge abundent în zona de munte, o femeie în vârstă de 48 ani a fost ucisă într-un accident cu un camion. 
O femeie, membru al echipajului HMS Bounty, care s-a scufundat în largul Carolinei de Nord (sud-est), a murit la spital. Căpitanul era încă dat dispărut marți. 
De cealaltă parte a frontierei, în Canada, unde efectele furtunii s-au făcut deja simțite, o femeie a fost ucisă de dărâmături purtate de vânt, potrivit poliției din Toronto. 
Uraganul a făcut deja 67 de morți în Caraibe, Cuba, Haiti și Jamaica după ce a traversat aceste țări săptămâna trecută însoțit de ploi torențiale și vânturi violente.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei