O româncă a drogat un italian pentru a-i lua 100.000 de euro

de Cuget Liber Miercuri, 11 Ianuarie 2012 690
O tânără de 26 de ani din România a ajuns în atenția autorităților din Peninsulă, după ce a sedus un om de afaceri italian, în vârstă de 64 de ani, și a reușit să îl convingă să îi dea 100.000 de euro, pe care i-a trimis mamei sale, la București, scrie Libertatea, citând presa italiană.
Potrivit publicației italiene La Provincia, tânăra de 26 de ani, stabilită în Milano și care nu avea niciun loc de muncă, l-a sedus pe proprietarul unei pensiuni din orașul Crema, bărbat în vârstă de 64 de ani, care a fost atât de fermecat de româncă, încât i-a dat pe parcursul unui an 100.000 de euro, după care femeia a dispărut. Motiv pentru care fiul italianului, enervat la culme, a denunțat-o pe tânără autorităților la sfârșitul anului 2011.
Carabinierii au reușit recent să afle identitatea femeii după o anchetă amănunțită. Potrivit anchetatorilor, românca i-a trimis toți banii, prin transfer bancar, mamei ei din București. În plus, oamenii legii spun că tânăra se pare că îl droga pe iubitul ei italian, punându-i diverse substanțe în băutură ca să îl convingă să îi dea impresionante sume de bani.
Taguri

Comentează știrea

...........................................................................
11 ianuarie 2012
romanca desteapta

pai ,ce sa zica si italienii ,ca era drogat de ea nu indragostit de o panarama si o cotiza

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei