O tânără ucraineană, de 19 ani, prinsă în timp ce își vindea băiețelul pentru 19.000 de lire sterline

de Madalina PETRESCU Miercuri, 05 Iunie 2024 453
O mamă ucraineancă de 19 ani a fost prinsă în flagrant delict vânzându-și copilul de doi ani. Adolescenta avea în geantă suma tranzacției, 19.000 de lire, bani cu care voia să înceapă o afacere, a mărturisit ea.

Momentul îngrozitor în care o mamă adolescentă a fost prinsă în timp ce încerca să-și vândă fiul de doi ani pentru o sumă uriașă de bani a fost publicat de The Sun.

„La ora stabilită, ea a venit la locul de întâlnire, unde a fost reținută în timp ce primea banii”, relatează publicația citată. Teancurile de bancnote au fost inventariate de polițiști, iar fata a fost reținută. Ea a încercat să își vândă copilul „unei cunoștințe”, potrivit poliției.

Mama adolescentă riscă până la 15 ani de închisoare dacă va fi condamnată pentru că și-a tranzacționat copilul. Ea l-a spus polițiștilor că voia să înceapă o afacere cu banii, dar acum a fost reținută.

Tânăra a fost arestată preventiv pentru 60 de zile.

„Infracțiunea a fost documentată de către departamentele de poliție ale Poliției de Migrație și ale Departamentului de Investigații al Poliției Naționale din regiunea Dnipro, în cooperare cu Departamentul de Analiză Criminală” se arată în comunicatul Poliției.

Copilul a fost predat serviciilor sociale din Ucraina.



Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei